29 / 04 / 2024

İsmail Tarman kimdir, nereli, kaç yaşında?

İsmail Tarman kimdir, nereli, kaç yaşında?

Atakule GYO Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Tarman kimdir? İsmail Tarman nereli, kaç yaşında? İsmail Tarman hangi görevlerde bulundu?



İSMAİL TARMAN HANGİ GÖREVLERDE BULUNDU?

1971 yılında Ankara İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Muhasebe Bölümü’nden mezun olduktan sonra Tarman Kardeşler Kollektif Şirketi’nde göreve başladı.

İsmail Tarman kimdir, nereli, kaç yaşında?

1977 yılında Tarman Tekstil A.Ş.’de Yönetim Kurulu Başkan Vekili olarak iş yaşamına devam ederken 1990 yılında İpekiş Mensucat T.A.Ş.’yi satın alarak Yönetim Kurulu Başkanlığı görevini üstlendi.

İsmail Tarman kimdir, nereli, kaç yaşında?

1980 - 1994 yılları arasında Baştaş Başkent Çimento Sanayi ve Ticaret A.Ş. ve Baştaş Hazır Beton Sanayi ve Ticaret A.Ş.’nin Yönetim Kurulu Üyeliği ve Yönetim Kurulu Başkanlığı’nı yaptı. 2004 yılında Tarman Dış Ticaret A.Ş.’yi ve 2006 yılında Tarman Gayrimenkul İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret A.Ş.’yi kuran İsmail Tarman, bu şirketlerde Yönetim Kurulu Başkanlığı görevine halen devam etmektedir.

2009 yılında Atakule Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. hisselerinin yüzde 51’ini satın alan İsmail Tarman, halen Atakule GYO Yönetim Kurulu Başkanı olarak görev yapmaktadır.

Raif Ali Dinçkök kimdir, kaç yaşında?

Gündoğan Durak kimdir? 

Suzan Sabancı Dinçer Kimdir?

 


Geri Dön