01 / 05 / 2024

İstanbul Shopping Fest 3 hafta sürecek!

İstanbul Shopping Fest 3 hafta sürecek!

İstanbul Shopping Fest, ısık ve dans gösterileriyle başladı. İngiliz Water Rocket grubu, Boğaz'da gerçekleştirdiği şovla görsel bir şölen sundu. İstanbul Shopping Fest 3 hafta sürecek.



İSTANBUL Shopping Fest (İSF), dördüncü yılında ışık ve dans gösterileriyle başladı. Festivalin açılışında Ortaköy Meydanı ve House Cafe'de çeşitli etkinlikler yapıldı. Açılışta konuşan İstanbul Ticaret Odası (İTO) Başkanı ve İSF İcra Kurulu Başkanı İbrahim Çağlar, herkesi festival coşkusunu yaşamaya davet ederek, "Platform başkanlığını İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş'ın üstlendiği festivalin bu yıl farklı olmasını istedik. Festivalin sadece AVM'lerde geçerli olduğu algısından sıynlarak, bütün katmanlara yayılan bir organizasyon olmasını hedefledik" dedi. Sahne gösterileri Toy Brigade, Ensbatucada ve DJ'lerin Ortaköy Meydanı'nda kurulan sahnede sergiledikleri performanslarla başladı. 


Festival 3 hafta sürecek 


Water Rocket grubunun gösterisi de izleyenlere eğlenceli dakikalar yaşattı. İngiliz gösteri grubu Water Rocket, Boğaz'da sergilediği ışıklı şovla izleyenlere görsel bir şölen sundu. Wakeboard, sörf, İdte-surfve jet-ski'nin bileşimi, ekstrem bir spor olan The FlyBoard'u sergileyen grup, 12 metreye kadar yükselerek görsel bir şölen yaşattı. Etkinlik 29 Haziran'a kadar devam edecek ve alışveriş merkezleri kadar, İstanbul'un önemli alışveriş caddelerini de saracak. 


Kapanış partisi Vialand'da 


Festivalin altın katılımcı olarak nitelendirilen AVM'leri 212 İstanbul Power Outlet, İstlnye Park, Kanyon ve Zorlu Center olacak. Vialand kapanış partisine ev sahipliği yapacak. Festivalin diğer katılımcı AVM'leri ise Akasya, Akbatı, Akmerkez. Aqua Florya, Capitol, Carousel, City's, Demirören İstiklal, Forum istanbul, Cevahir, Maltepe Park AVM, Marmara Forum. Marmara Park, MetroCity, Palladium, Atasehir, Pendorya ve Trump Alışveriş Merkezi olacak. 


Star 


Geri Dön