14 / 10 / 2024

İstanbul 'u isminde taşıyan 10 proje! 48 bin 100 TL'ye!

İstanbul 'u isminde taşıyan 10 proje! 48 bin 100 TL'ye!

Son zamanlarda tanıtılan çoğu konut projesinin isminde ‘İstanbul 'u görüyoruz. şžairlere ilham vermiş olan İstanbul, inşaat firmalarının da ilham kaynağı olmuş durumda...




Son zamanlarda tanıtılan çoğu konut projesinin isminde ‘İstanbul 'u görüyoruz. şžairlere ilham vermiş olan İstanbul, inşaat firmalarının da ilham kaynağı olmuş durumda.   Biz de bu hafta sizlere son zamanlarda artan bu İstanbul ismine yönelik bir onlu hazırladık …
 
1-İstanbul Sarayları / Sinpaş GYO

Eski sarayların modern hali!

Lokasyon: Halkalı

Fiyatlar: 248 bin 449 bin TL - 1 milyon 334 bin 184 TL

Sinpaş GYO 'nun Halkalı 'da konumlandırdığı İstanbul Sarayları 'nda şžehzade Sarayları, Kuzguncuk Yalıları, çırağan Köşkü, Dolmabahçe Köşkü, Koru Sarayları, Sultan Sarayları, Hünkar Konakları, Hanzade Konakları ve Hisar Kuleleri olmak üzere 9 farklı yaşam sizi bekliyor.

İstanbul Sarayları 'nda yer alan konutların alanları 75 metrekare ile 315 metrekare arasında farklılık gösteriyor. Fiyatlarda konutların alanlarına ve özelliklerine göre değişiyor. İstanbul Sarayları 'nda yer alan konutların fiyatları da 248 bin 449 bin TL 'den başlıyor ve 1 milyon 334 bin 184 TL 'ye kadar yükseliyor. Projede konutlar 12 Haziran 'a kadar yüzde 12 indirimli satışa sunulacak.

Toplamda 1206 konuttan meydana gelen projede 1. ve 2. Etap Mart 2013 'de teslimler gerçekleştirilecek. 3. Etapta yer alan Hisar Residence 'lar ise Ekim 2013 'de teslim edilmesi planlanıyor.

Proje 75 metrede fitness keyfi sunan Spor Merkezi Sporama 'da boğaz manzarasında spor keyfi sunuyor.   Fıstık çamı, çınar, servi, erguvan gibi İstanbul'un korularının, meydanlarının simgesi olmuş vazgeçilmez ağaçlarını İstanbul Sarayları'nın dört bir yanında görmek mümkün.

Saray mimarisine has özel bahçeler, çeşme ve şadırvanlar, geniş avlular, yüksek tavanlı giriş ve kat holleri, büyük ve görkemli kapılar, cihannümalar, saraylar şehrine çağıran detaylardan yalnızca birkaçını oluşturuyor.

Saray mimarisine has özel bahçeler, süs havuzları, çeşme ve şadırvanlar muhteşem yapıları tamamlarken, minyatürlerden esinlenerek hazırlanan setli bahçelerin yanı sıra, Gül ve Lale Bahçeleri, şžifa Bahçesi ve şžair Bahçesi gibi tematik bahçeler de sakinlerinin ruh haline göre gezintiye çıkabilecekleri alanlar sunuyor.

0212 444 1 440
www.istanbulsaraylari.com


2-Rings İstanbul / Selin Yapı

Müstakil yaşamlar oluşturan proje!

Lokasyon: Sancaktepe

Fiyatlar: 192.5 bin TL – 487 bin TL
 
 
Selçuklu Holding 'in iştiraklerinden Selin Yapı 'nın hayata geçirdiği Rings İstanbul, Sancaktepe 'de yükseliyor.   1500 konut, AVM ve sosyal tesisin yer alacağı projede 1. Etabın teslimlerine 2013 'ün Mayıs ayında başlanması hedefleniyor. Projenin tamamı ise 2014 'te bitecek.

“Dikey alanda müstakil yaşam ” sloganıyla hayata geçirilen Rings İstanbul, Yüksek Mimar Hakan Kıran 'ın imzasını taşıyor.

Proje kapsamında sıra evli sokak yaşamı, villa yaşamı ve rezidans yaşamı gibi tüm alternatifler düşünülmüş. Fiesta, Siesta ve Vista olmak üzere 3 etaptan meydana gelen projede en yakın bina mesafesi ortalama 30 metre olduğu projenin her katında sadece 2 daire bulunuyor.

Fiesta,   Rings İstanbul AVM ile 93 rezidans dairenin bir arada olduğu bir yapı.   Fiesta 'daki rezidanslarda 1+1, 2+1 ve 3+1 daire alternatifleri mevcut. Her katta teraslı dairelerin bulunduğu Fiesta 'da rezidans hizmeti verilecek.

Siesta olarak adlandırılan alanda 6-7 ve 8 katlı binalardan oluşan 24 blokta toplam 441 daire yer alıyor. Siesta 'da ayrıca müstakil bahçeli bahçe dubleksleri ile çatı dubleks alternatifleri de sunuluyor.

Vista 'da 5 kattan oluşan üç ayrı blokta toplam 58 daire mevcut.   Diğer etaplarda ise sosyal tesisler, 5-6 katlı binalardan oluşan bloklar, sıra evler ile villalar yer alacak.

Projede yer alan Vista 'da fiyatlar belirlenmedi fakat dairelerin alanları 120 metrekare ile 300 metrekare arasında değişiyor. Fiesta 'da da fiyatlar belirlenmedi. Bu etapta yer alan konutların alanları da 86 metrekare ila 185 metrekare arasında farklılık gösteriyor. Projede yer alan satıştaki etap Siesta 'da yer alan konutların alanları 73 metrekare ile 395 metrekare arasında değişiyor. Fiyatları ise 192.5 bin TL ila 487 bin TL arasında farklılık gösteriyor.

Yüzde 75 'i yeşil alana ayrılan projenin sosyal alanlarının arasında açık ve kapalı yüzme havuzları, fitness ve jimnastik salonları, kreşler, basketbol, tenis ve voleybol kortları, mini golf sahası gibi mekanlar bulunuyor.

444 86 00
www.ringsistanbul.com

3-OnaltıDokuz İstanbul / Astay Gayrimenkul

Panoramik İstanbul manzaralı proje!

Lokasyon: Zeytinburnu

Fiyatları: Metrekaresi 7 bin TL – 13 bin TL.

Astay Gayrimenkul 'un deniz manzaralı projesi OnaltıDokuz İstanbul, Mart 2012 'de tamamlanacak. İstanbul 'a hakim proje, 36, 32, 27 katlı 3 bloktan oluşuyor.

92 metrekareden 532 metrekareye kadar farklı seçeneklerde 496 dairenin yer aldığı projenin yüzde 80 'lik bir kısmı deniz manzarasına hakim konumda. Projede konutların metrekare birim fiyatları 7 bin TL ile 13 bin TL arasında farklılık gösteriyor.

1+1, 2+1 ve 3+1 dairelerden oluşan OnaltıDokuz İstanbul 'da 25 bin metrekarelik alışveriş ve yaşam alanı da sunuluyor.

OnaltıDokuz İstanbul 'dan daire almak isteyenler, özel bir sisteme sahip olan vinç yardımıyla evlerinin bulunduğu kata taşınan platform üzerinde, dairelerinin konumunu ve manzarasını inceleme fırsatı buluyor.

Proje, teknomarketten süpermarkete, kreşten oyun alanına kadar her şeye sahip. Ayrıca kapalı otopark, sosyal ve peyzaj alanlarıyla da günlük tüm ihtiyaçları bir araya topluyor.

Havaalanı, E-5,  Marmaray  ve tüp tünel girişi, Ataköy Marina, IDO Yenikapı iskelesi, Sirkeci, Taksim gibi İstanbul 'un kalbi olan merkezlerin tam ortasında yer alan OnaltıDokuz İstanbul,   bu merkezlere yakınlığıyla son dönem gelişen projeler arasında öne çıkıyor.

444 4 16 9
www.onaltidokuzistanbul.com


4-Yorum İstanbul / Yorum İnşaat & Turkmall

3 yıl aidatsız yaşam!

Lokasyon: Bayrampaşa

Fiyatları: 217 bin TL ile 575 bin TL

 Bayrampaşa 'da 6, 9, 14 ve 18 katlı bloklarda yükselen Yorum İstanbul, toplam 558 konuttan meydana geliyor.

Turkmall ve Yorum İnşaat işbirliğinde hayata geçirilen projede yer alan konutların alanları 62 metrekare ile 210 metrekare arasında farklılık gösteriyor. 1+1, 2+1, 3+1, 3+1 dubleks ve 4+1 dubleks seçeneklere sahip projede 3+1 dubleks ve 4+1 dubleks konutların satışları tamamlandı. Kalan konutların fiyatları da 217 bin TL ile 575 bin TL arasında farklılık gösteriyor.   Ayrıca 31 Mayıs 'a kadar Yorum İstanbul 'dan ev alanlar 2015 yılına kadar aidat ödemeyecekler. Peşin ödemelerde de yüzde 6 indirim müşterilerin olacak. Yorum İstanbul projesinde yaşam önümüzdeki Ekim ayında başlıyor.

5 bloktan oluşan Yorum İstanbul, 16 bin 500 metrekare yeşil alana sahip bir proje. Yorum İstanbul 'un sosyal alanları arasında pergolalı yürüyüş yolu, mini golf, mini futbol, çocuk oyun alanı, açık kapalı yüzme havuzu, fitness, buhar odası, 450 metrekarelik yürüyüş, koşu ve bisiklet parkuru, botanik bahçe, çim güneşlenme alanı, sauna, tenis kortu, basketbol sahası, gölet, gezinti ve dinlenme alanları, süs havuzu bulunuyor.
 
http://www.yorumistanbul.com/

5-Mall Of İstanbul / Torunlar GYO

Türkiye 'nin en büyük mixed-used projesi!

Lokasyon: İkitelli

Fiyatlar: 179 bin TL   - 823 bin TL

Türkiye 'nin en büyük mixed-used gayrimenkul projelerinden biri olan Mall of İstanbul, Torunlar Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından hayata geçiriliyor.

Ömerler Mimarlık 'ın Development Design Group 'la ortaklaşa imzasıyla yükselen projede stüdyo, 1+1, 2+1, 3+1, 4+1 olmak üzere 5 farklı tipte 550 daire yer alıyor. Proje 2013 'ün ikinci yarısına kadar tamamlanacak.  

Projede yer alan konutların alanları 53,42 metrekareden başlıyor ve 216,31 metrekareye kadar yükseliyor. Projede yer alan konutların fiyatları da 179 bin TL ile 823 bin TL arasında farklılık gösteriyor.

rezidans, AVM, ofis ve otelden oluşan projede Roller coaster, kayak pistli snowpark, dönme dolap, adrenalin kulesi gibi aktivite alanları, 40 metre yüksekliğindeki 10 bin metrekarelik eğlence merkezinde toplanacak. Ayrıca street shopping, gurme pazarı, iç sirkülasyon için nostaljik tramvay, alışveriş merkezi var.

AVM çatısında ve ortak alanlarda konutlara yönelik olarak; rekreasyon alanları, bahçeler, yüzme havuzları, jakuzi, çocuk oyun alanları, 2km 'ye varan yürüme-koşu parkurları, dinlenme köşeleri, toplanma alanları, süs havuzları, tenis kortları, basketbol ve voleybol sahası gibi donatılar bulunuyor. Öte yandan AVM içinde temalı eğlence parkı, snowpark, 18 salonlu sinema, temalı müze, dünya ve Türkiye 'nin yöresel mutfaklarını bir araya getiren Gourmet Center, botanik park gibi farklı bir çok alana da proje içerisinde yer veriliyor

Ulusal ve uluslararası tüm önemli markaların yer alacağı 350 mağazadan oluşacak Mall of İstanbul, aynı zamanda İstanbul ' un en büyük AVM 'lerinden birisi olacak. Alışveriş merkezi içinde mağazalar, restoranlar ve kafelerin yer alacağı açık cadde ve iç sirkülasyon için kullanılacak nostaljik ‘hatlı tramvay ' projenin öne çıkan özellikleri arasında dikkat çekiyor.

444 2 664
http://www.mallofistanbul.com.tr/

6-İstanbul City / Palmiye Grup

İlk etap bu yıl sonu teslim!

Lokasyon: çerkezköy

Fiyatları: 48 bin 100 TL - 166 bin 320 TL

Palmiye Grup 'un çerkezköy 'de hayat verdiği proje İstanbul City, 11 katlı, 12 blokta 650 konuttan meydana geliyor.

Projenin ilk etabında teslimlerin 2011 Aralık 'ta başlaması planlanıyor. 2. etabın 2013 yılının Aralık ayında ve 3. etabın ise 2015 Haziran 'da tamamlanması planlanıyor. Projede yer alan konutların fiyatları 48 bin 100 TL 'den başlıyor ve 166 bin 320 TL 'ye kadar yükseliyor.

Proje kapsamında konutlardaki; salonlar Fransız balkonlu, pencere kenarları söveli, laminant parke iç mekanlar yer alıyor. Sosyal yaşam alanlarında ise sauna, fitness, güzellik salonu, çocuk kreşi, site içi otopark, futbol sahası, basketbol sahası, tenis kortu, yeşil alan, yüzme havuzu, market, 3300 metrekare alışveriş merkezi, dinlenme alanı ve ambulans hizmeti bulunuyor.

0212-325-83-23
www.istanbulpalmiyegrup.com

7-İstanbul Lounge / Eroğlu Yapı

Göl manzaralı proje!

Lokasyon: Küçükçekmece

Fiyatları: 157 bin 700 TL - 627 bin 900 TL

Küçükçekmece Gölü 'nün hemen yanında konumlandırılan İstanbul Lounge, Eroğlu Yapı 'nın hayata geçirdiği projelerden … 1+1 'den 4+1 'e kadar farklı seçeneklerde konut tiplerinin bulunduğu projede toplam 757 konut yer alıyor.

Projede yer alan konutların fiyatları 157 bin 700 TL 'den başlıyor ve 627 bin 900 TL 'ye kadar yükseliyor. Projedeki konutların teslimleri Ekim 2012 'de yapılacak.

DB Mimarlık tarafından mimarisi yapılan projede konutların alanları 58 metrekare ile 227,81 metrekare arasında değişiyor.   19 bloktan oluşan projede Açık havuz, kapalı havuz, çocuk havuzu, koşu ve yürüyüş yolları, bisiklet parkuru, cafe, farklı yaşlara yönelik oyun parkları, tenis kortu, basketbol sahası, mini futbol sahası, çocuk kulübü, açık hava tiyatrosu bulunuyor.

444 37 97
www.erogluyapi.com.tr


8-Real İstanbul / Türköz İnşaat & İttifak İnşaat & Oliv Yapı

16 farklı konut tipinden dilediğinizi seçin!

Lokasyon: Merter

Fiyatları: 541 bin TL - 864 bin TL

Realistanbul, Türköz İnşaat, İttifak İnşaat ve Oliv Yapı 'nın birlikte hayata geçirdiği Real İstanbul Projesi, 2+1, 3+1 ve 4+1 konutlardan meydana geliyor. Projede yer alan konutların alanları 101 metrekare ile 213 metrekare arasında değişirken fiyatları 541 bin TL 'den başlıyor ve 864 bin TL 'ye kadar çıkıyor.

15 katlı 6 blokta 413 konuttan meydana gelen Realistanbul, Merter'de yükseliyor. Teslimlerin hemen yapıldığı Real İstanbul,   16 farklı konut tipinden meydana geliyor.

Real İstanbul'un akıllı ev sistemi ile donatılan Real İstanbul Exclusive etabında ise sağlık kulübü, bayanlara özel yüzme havuzu, çocuk oyun alanları, fitness, SPA, Fin hamamı, spor merkezi, tenis ve basketbol sahaları, yürüyüş parkuru, kapalı otopark yer alıyor.

0212 416 90 40
www.realistanbul.com.tr
[email protected]

9-Still İstanbul   / Yeşilyurt İnşaat

İstanbul 'daki stiliniz!

Lokasyon: Kurtköy

Fiyatları: 195 bin 900 TL - 212 bin 700 TL

Yeşilyurt İnşaat tarafından Kurtköy 'de hayata geçirilen Still İstanbul 'da konutlar sahiplerine 2011 yılının Ocak ayında teslim edilmeye başlandı.

7 katlı 6 blokta toplam 133 konuttan oluşan Still İstanbul 'da 66 metrekare ile 161 metrekare arasında değişen alanlara sahip konutlar yer alıyor. Proje kapsamında yer alan konutların fiyatları da 195 bin 900 TL ile 212 bin 700 TL arasında farklılık gösteriyor.

Still İstanbul 'un sosyal alanlarında; hobi odası, yetişkin ve çocuk yüzme havuzu, güneşlenme terasları, basketbol sahası, çocuk oyun alanları, kafeterya, açık hava sineması, fitness center, sauna ile çok amaçlı spor salonu mevcut.

(0216) 482 48 73

www.stillistanbul.com
[email protected]

 
10-İstanbul Vizyon Park   / Kuyaş

Finans ve Altın dünyasının merkezi olacak proje!

Lokasyon: Kuyumcukent

Fiyatları: 187 bin dolar – 887 bin 500 dolar

Toplam 807 ofisten meydana gelen İstanbul Vizyon Park Projesi 'nde yer alan ofislerin alanları 74,68 metrekare ile 531,71 metrekare arasında değişiyor. Ofislerin fiyatları ise 187 bin dolardan başlangıç gösteriyor ve 887 bin 500 dolara kadar yükseliyor.

Kuyaş 'ın hayata geçirdiği proje, 2 blokta 11 kattan meydana geliyor. Projede teslimler hemen yapılıyor. İstanbul Vizyon Park 'ta yer alan mağazaların alanları da 260 metrekare ile 1050 metrekare arasında değişiyor.

Proje; bir yandan iş dünyasına akıllı ofis teknolojisi ile modern bir çalışma ortamı sunarken diğer yandan da Finans ve Altın dünyasının merkezi olmayı hedefliyor.

İstanbul Vizyon Park 'ta rahatlamak ve sosyalleşmek için ferah dinlenme alanları, kafeterya ve coffee shop, engelliler için park yeri, yeşil alanlar, Kuyumcukent kompleksi içinde yer alan food court ve çarşı yer alıyor.

İstanbul Vizyon Park; 5 ofis bloğu ve gerektiğinde üretim için de kullanılabilecek çok amaçlı 2 blok ile toplam 807 birimden oluşuyor. İleri teknoloji ve residence hizmetleri ile ayrıcalıklı bir konuma gelen İstanbul Vizyon Park, tamamlandığında; kongre merkezleri, SPA salonu ve business hizmet odaklı 5 yıldızlı oteli, Wedding World Alışveriş Merkezi hizmetleri de bulunacak. Projede ayrıca 1268 araç kapasitesine sahip bir de otopark bulunuyor.

www.istanbulvizyonpark.com.tr
0212 603 11 13


Geri Dön