05 / 05 / 2024

İstanbulkart uygulaması güncellendi! İşte yeni eklenen özellikler

İstanbulkart uygulaması güncellendi! İşte yeni eklenen özellikler

İstanbulkart Mobil 3.1.6 güncellemesi geldi. Android ve iOS için sunulan yeni uygulama, otomatik TL yüklemeye olanak sağlıyor. İşte detaylar...



İstanbulkart’ı dijitale taşıyan İstanbulkart Mobil uygulaması yenilendi. Android ve iOS için sunulan yeni güncellemeyle beraber iki yeni özellik devreye girdi. Uygulamayı geliştiren BELBİM, kullanıcı güvenliğini yükseltmek amacıyla kritik bir yenilik de sundu. İşte detaylar...

İstanbulkart, İstanbul'da kullanılan elektronik bir bilet sistemidir. Bu sistem, İstanbul'da toplu taşıma kullanıcılarına kolay bir şekilde seyahat etme imkanı sunar. İstanbulkart uygulaması, akıllı telefonlar üzerinden İstanbulkart işlemlerini gerçekleştirmek için kullanılan bir uygulamadır.

İstanbulkart uygulaması güncellendi ve birçok yeni özellik ekledi. Güncellemeyle birlikte, kullanıcılar artık uygulama üzerinden otomatik TL yüklemek artık mümkün olacak. Böylece kart bakiyesinin belirli bir miktarın altına düşmesi halinde otomatik yükleme yapılabilecek.

İstanbulkart uygulaması güncellendi! İşte yeni eklenen özellikler

Otomatik TL yüklemeye ilave olarak kullanıcı güvenliği olması adına yeni bir özellik eklendi. Buna göre; kullanıcının uygulamaya girdikten sonra yaptığı başarısız giriş sayısı gösterilecek. Ayrıca Android ve iOS için birtakım performans iyileştirmeleri yapıldı. 


Geri Dön