29 / 04 / 2024

İstanbul’un enflasyonu rekora koşuyor! Ağustos ayında yüzde 100’e dayandı...

İstanbul’un enflasyonu rekora koşuyor! Ağustos ayında yüzde 100’e dayandı...

İstanbul Ticaret Odası (İTO) 2022 Ağustos’a yönelik İstanbul Ücretliler Geçinme İndeksini açıkladı. Söz konusu rapor Ağustos ayında İstanbul'daki enflasyonun bilançosunu gözler önüne serdi. İstanbul'da tüketici fiyatları ağustos ayında yıllık bazda yüzde 99,91 oranında arttı.



İstanbul Ticaret Odası (İTO) 2022 Ağustos’a kapsayan İstanbul Ücretliler Geçinme İndeksini açıkladı. İstanbul Ticaret Odası (İTO) verilerine göre, İstanbul'da tüketici fiyatları ağustos ayında senelik bazda yüzde 99,91 oranında arttı ve son 24 yılın zirvesine oturdu.

İstanbul’un enflasyonu rekora koşuyor! Ağustos ayında yüzde 100’e dayandı...

Böylece, İstanbul’da toptan fiyatlar ağustosta yıllık bazda yüzde 98,09 arttı. İstanbul’da tüketici fiyatları ise ağustosta yıllık bazda yüzde 99,91 oranında arttı ve son 24 yılın zirvesine ulaştı. İşte detaylar...


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön