28 / 07 / 2024

İşte kaçırılmayacak fırsat: 300.000 TL'ye sıfır kilometre otomobilin anahtarı sizde! 

İşte kaçırılmayacak fırsat: 300.000 TL'ye sıfır kilometre otomobilin anahtarı sizde! 

Otomobil fiyatlarında beklenmedik muhteşem indirim fırsatı geldi. Renault, Hyundai ve Volkswagen, ÖTV avantajıyla sizi hayalinizdeki araca kavuşturuyor. Önde gelen bu araç markalarının birçok modelinde indirimler başladı. Bu indirimler, pek çok kişinin araç sahibi olma hayalini gerçekleştiriyor...


SENTEZ MEKANİK 10. YIL DÖNÜMÜNÜ KUTLADI!


Son dönemlerde ÖTV oranlarındaki artışlar otomobil fiyatlarını yükseltse de bazı otomobil üreticileri bu durumu kendi lehine çevirmeyi başardı. Renault, Hyundai ve Volkswagen gibi önde gelen markalar, en sevilen modellerinde sundukları ÖTV indirimleriyle tüketicilere cazip fırsatlarla gündeme geldiler. İşte bu araçların güncel indirimli fiyatları

ÖTV İndirimiyle Renault Clio 382.824 TL'ye düştü

Özellikle küçük ve orta sınıf otomobiller, ÖTV dilimleri sayesinde oldukça uygun fiyatlara geliyor.  Örnek vermek gerekirse, popüler bir model olan Renault Clio, 826.900 TL etiket fiyatına sahipken 306.259 TL ÖTV indirimi ve 137.816 TL KDV indirimiyle fiyatı sadece 382.824 TL'ye geriliyor.

Hyundai i20 en indirimli haliyle satışa sunuldu

Hyundai i20'nin 1.4 MPI benzinli versiyonu, asıl 860.000 TL olan fiyatından 398.148 TL'lik ÖTV indirimiyle avantajlı bir maliyete sahip. Öte yandan Volkswagen Polo'nun 1.0 benzinli modeli de 887.500 TL'den, 410.879 TL'lik bir indirimle satışta.

İşte kaçırılmayacak fırsat: 300.000 TL ye sıfır kilometre otomobilin anahtarı sizde! 

Lüks araç segmenti de indirime dahil edildi

ÖTV indirimleri lüks araç segmentinde de devam ediyor. Renault Megane Sedan'ın 1.3 benzinli versiyonu, 1.089.000 TL'den başlayan fiyatı, ÖTV ve KDV indirimleriyle 504.166 TL'ye geriliyor. 

Uzmanlara göre, otomobil fiyatlarında yaşanan düşüşler satışları hareketlendirecek. ÖTV kolaylığıyla daha ekonomik fiyatlara erişim sağlanan araçlar, otomobil almayı planlayanlar için cazip bir seçenek haline geliyor.

Renault, Hyundai ve Volkswagen gibi büyük otomobil üreticilerinin ÖTV indirimleri, otomobil severler için kaçırılmayacak bir fırsat haline geliyor. Bu fırsatlar, otomobil piyasasındaki yenilikleri ve avantajları gözler önüne seriyor. ÖTV indirimi sayesinde otomobil almayı planlayanlar için daha ulaşılabilir bir seçenek ortaya çıkıyor. Birçok kişinin hayalini kurduğu aracı alma hayalini gerçeğe dönüştürüyor. Otomobil meraklıları Renault, Hyundai ve Volkswagen gibi markaların avantajlı fiyatlardaki yeni araçlarından faydalanarak hayallerindeki araçlara sahip olabilirler.

İkinci el araçlar için finansmana erişim kolaylaştırılmalı: Fiyat artışları durdu, satışlar da daraldı! 

Togg'a bir faiz zammı daha geldi! 2 Ekim itibariyle resmen değişecek

Otomobil piyasasında daralma bekleniyor! Vatandaşın araba alabilmesi için bu iki şarttan birinin olması gerekiyor!


Geri Dön