22 / 07 / 2024

İTO Başkanı Avdagiç: Ekonomi yönetimi iş dünyasının önceliklerine odaklanmalı

İTO Başkanı Avdagiç: Ekonomi yönetimi iş dünyasının önceliklerine odaklanmalı

İTO Başkanı Şekib Avdagiç, ekonomi yönetiminin uygulayacağı para ve maliye politikasının, iş dünyasının üretim-istihdam-ihracat öncelikleriyle uyumlu götürülmesinin büyük önem taşıdığını belirtti.




HER ADIMDA İLERİYE BAKMALIYIZ

Cumhurbaşkanlığı ve TBMM seçimlerinin ülkeye yaraşır bir siyasi olgunlukla tamamlandığını belirten İTO Başkanı Avdagiç, "Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın söylediği 'Türkiye'nin bir büyük kucaklaşmaya ihtiyacı olduğuna inanıyoruz. Gelin seçim dönemindeki kırgınlıkları bir tarafa koyalım.' sözlerini çok değerli buluyoruz ve destekliyoruz. Daha iyi bir geleceğe giderken geçmişle yüzleşerek gerekli muhasebeyi yapmak, hata ve eksikliklerimizi görmek çok değerli. Vakit, attığımız her adımda ileriye bakma vaktidir. Rakiplerimizle rekabet ederken, bir yandan da tüm ülkelerle dengeli ve karşılıklı yarara dayalı iş birliğini geliştirmeliyiz. Yeni kabineden Avrupa Birliği ile ilişkilerimizi,  Ankara  Anlaşması'nın ruhuna uygun bir yapıya kavuşturmasını arzuluyoruz" ifadelerini kullandı.

 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön