02 / 05 / 2024

İzmir Türk Koleji ve Bağışçılar Vakfı kuruldu!

İzmir Türk Koleji ve Bağışçılar Vakfı kuruldu!

Banu Tatış, Denise Tatış, Tatış Turizm Yatırım Özel Eğitim ve Öğretim İşletmeciliği, Tatış Eğitim ve Öğretim İşletmeciliği ve İzmir Özel Türk Lisesi Mezunları Derneği tarafından Türk Koleji Eğitim ve Bağışçılar Vakfı kuruldu...




İzmir Türk Koleji Eğitim ve Bağışçılar Vakfı kuruldu. 


Başbakanlık Vakıflar Genel Müdürlüğü’nün Resmi Gazete’de yayımlanan ilanına göre, Banu Tatış, Denise Sarah Tatış, Tatış Turizm Yatırım Özel Eğitim ve Öğretim İşletmeciliği Tic. A.Ş. Tatış Eğitim ve Öğretim İşletmeciliği Tic.ve San. A.Ş ve  İzmir  Özel Türk Lisesi Mezunları Derneği tarafından İzmir’de, Türk Koleji Eğitim ve Bağışçılar Vakfı kuruldu. 


Vakfın amacı ise, “İzmir Özel Türk Koleji bünyesinde var olan ve kurulacak okul öncesi, ilkokul, ortaokul, lise, yüksekokul ve üniversite seviyelerindeki eğitim ve öğretim kurumlarının ‘Tatış Eğitim Kurumları’ sürekliliğine, gelişmesine katkıda bulunmak, mensup ve mezunları arasında sosyal dayanışmaya katılımcı bir dinamizm kazandırmak, Türk toplumunun küresel, bilimsel ve sosyal gelişimine hizmet vermek, verimli, etkin ve yüksek düzeyde eğitim hizmetlerinin yerine getirilmesine katkıda bulunmak, eğitim çerçevesi içinde katılımcı bir sivil toplum hareketi yaratmaktır” şeklinde belirtildi. 


Dünya


Geri Dön