07 / 07 / 2024

izmir bağışçılar vakfı ve okulu nerede

izmir bağışçılar vakfı ve okulu nerede

Banu Tatış, Denise Tatış, Tatış Turizm Yatırım Özel Eğitim ve Öğretim İşletmeciliği, Tatış Eğitim ve Öğretim İşletmeciliği ve İzmir Özel Türk Lisesi Mezunları Derneği tarafından Türk Koleji Eğitim ve Bağışçılar Vakfı kuruldu...

2'nci el konut satışları da düşerse asıl o zaman kriz başlar! 

Konutu sübvanse eden 2’nci elde satışların geçen yıl 1,03 milyon adetten 846 bine düştüğünü belirten KONUTDER Başkanı Ramadan Kumova, "2'nci el konut satışları da düşerse asıl o zaman kriz başlar" dedi. İşte sektördeki son durum...

Çevre Şehircilik Bakanlığı açıkladı! Gesi Bağları SİT alanı ilan ediliyor...

Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı, Kayseri'nin Melikgazi ilçesinde yer alan Gesi mahallesini koruma altına alındığını kaydetti. Buna göre, Türkülere ve şiirlere konu olan Gesi Bağları'nda artık yeni yapılaşmaya izin verilmeyeceği belirtildi.

Şehirleşmenin etkisiyle 'Gesi Bağları' sadece türkülerde kalacak! Üzüm bağları yapılaşmaya ve betonlaşmaya terk edildi

Türkülere konu olan, Kayseri'nin Melikgazi ilçesi Gesi Mahallesi'nde yetiştirilen Gesi Bağları kentte artan şehirleşmenin etkisiyle yok olma noktasına geldi. 

TOGG ön siparişleri başlar başlamaz uyarı geldi! Bu uyarılara uymayanların başı çok yanacak!

TOGG ön siparişleri bu akşamdan itibaren başladı. Siparişler başlar başlamaz da uyarı geldi. İşte detaylar!

Deprem bağışları vergiyi etkiliyor mu? Gelir İdaresi Başkanlığı açıkladı

Türkiye Tek Yürek Kampanyası’nda yapılan bağışların vergiden düştüğü yönündeki iddialara Gelir İdaresi Başkanlığı’ndan açıklama geldi. Peki Deprem bağışları vergiyi etkiliyor mu?

Başlar Mühendislik İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Başlar Mühendislik İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'nde 2 milyon TL sermaye bedeli ile Ahmet Eren Baş ve Yunus Emre Baş ortaklığında kuruldu.

Brad Pitt ve Angelina Jolie Fransa'daki şato ve üzüm bağları hisselerinde davalık oldu!

Hollywood sinemasındaki şöhretli simalardan Brad Pitt ve Angelina Jolie evliliklerinden önce Fransa’da şato satın aldı. Ünlü çift, şimdi şato ve içinde bulunan üzüm bağlarının hisselerinin satışı sebebiyle davalık durumda.

Başlar Yapı Denetim Limited Şirketi kuruldu!

Başlar Yapı Denetim Limited Şirketi bugün Fatih'te 50 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Can Baş tarafından kuruldu.

Diyarbakır Bağlar'ın çehresi kentsel dönüşümle değişiyor!

Diyarbakır Bağlar'da "riskli" olarak ilan edilen ve yapıların yıkımına başlanan 54 dönümlük alanda Kentsel Dönüşüm Projesi hayata geçiriliyor.

Bağcılar Bağlar Mahallesi 1/5000 ölçekli plan notu tadilatı askıda!

Bağcılar ilçesi, Bağlar Mahallesi, Kirazlı Köyü 3157 ada, 7 parsele ilişkin 1/5000 ölçekli 20.01.2021 tasdik tarihli plan notu tadilatı askıya çıkarıldı.

Diyarbakır Bağlar Dönüşüm Projesi kapsamında ilk bina yıkıldı!

Merakla beklenen Diyarbakır Bağlar Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında ilk binanın yıkımı gerçekleştirildi.

Diyarbakır Bağlar'da kentsel dönüşüm çalışmaları başlıyor!

Diyarbakır Bağlar Belediyesi, ilçe genelinde çarpık kentleşmenin önüne geçmek için yıkım çalışmalarına bugün itibariyle başlıyor. 

İzmir Karabağlar'da kentsel dönüşüm tartışması!

Karabağlar Belediye Meclisi’nde, Büyükşehir'in Uzundere Mahallesi’nde sürdürülen kentsel dönüşüm çalışmasıyla ilgili tartışma çıktı. Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu dönüşümle ilgili birlik olma çağrısında bulundu.

izmir bağışçılar vakfı ve okulu nerede Haberi

izmir bağışçılar vakfı ve okulu nerede


İzmir Türk Koleji Eğitim ve Bağışçılar Vakfı kuruldu. 


Başbakanlık Vakıflar Genel Müdürlüğü’nün Resmi Gazete’de yayımlanan ilanına göre, Banu Tatış, Denise Sarah Tatış, Tatış Turizm Yatırım Özel Eğitim ve Öğretim İşletmeciliği Tic. A.Ş. Tatış Eğitim ve Öğretim İşletmeciliği Tic.ve San. A.Ş ve İzmir Özel Türk Lisesi Mezunları Derneği tarafından İzmir’de, Türk Koleji Eğitim ve Bağışçılar Vakfı kuruldu. 


Vakfın amacı ise, “İzmir Özel Türk Koleji bünyesinde var olan ve kurulacak okul öncesi, ilkokul, ortaokul, lise, yüksekokul ve üniversite seviyelerindeki eğitim ve öğretim kurumlarının ‘Tatış Eğitim Kurumları’ sürekliliğine, gelişmesine katkıda bulunmak, mensup ve mezunları arasında sosyal dayanışmaya katılımcı bir dinamizm kazandırmak, Türk toplumunun küresel, bilimsel ve sosyal gelişimine hizmet vermek, verimli, etkin ve yüksek düzeyde eğitim hizmetlerinin yerine getirilmesine katkıda bulunmak, eğitim çerçevesi içinde...