28 / 04 / 2024

Jandarmaların aldığı promosyon miktarları ne kadar olacak? Merakla beklenen Jandarma promosyon miktarı!

Jandarmaların aldığı promosyon miktarları ne kadar olacak? Merakla beklenen Jandarma promosyon miktarı!

Jandarma promosyon paraları ve alacakları tarih belli oldu. İçişleri Bakanlığı’nın koordinesinde Emniyet Genel Müdürlüğü için yapılan promosyon anlaşmaları jandarmalar için de geçerli oldu. 



Emniyet Genel Müdürlüğü için yapılan promosyon anlaşmalarının jandarmaları da kapsadığı öğrenildikten sonra alınacak promosyon miktarları jandarmalar tarafından araştırılmaya başlandı. Jandarma İl Komutanlıkları, İçişleri Bakanlığı’nın yönlendirmesi ile beraber bir bankayla promosyon anlaşması yapmayı başardı. Anlaşma yapılan banka ve alınacak promosyonlara dair detaylar haberimizde... 

#resim2>

Jandarma promosyon miktarı ne kadar oldu?

Jandarma promosyonları, Jandarma personeline belli bir tutarda nakit ödeme yapılmasıdır. Genellikle belirli bir süre hizmet verdikten sonra personelin aldığı maaşa ek olarak verilir. Promosyon ödemeleri, İçişleri Bakanlığı ve Jandarma Genel Komutanlığı tarafından belirlenen bir tutar ve takvim doğrultusunda yapılır. Bu tutar, her yıl değişebilir ve personelin rütbesine, görev yaptığı birimlere ya da hizmet süresine göre farklılık gösterebilir. Jandarma promosyon ödemeleri, Jandarma personelinin çalıştığı ilin Halk Bankası ile yaptığı promosyon anlaşması doğrultusunda gerçekleştirilir.

İçişleri Bakanlığı koordinasyonunda, Emniyet Genel Müdürlüğü için yapılan 27.000 Türk lirası değerindeki promosyon anlaşması, Jandarma personeli için de geçerli olacak. Nisan 2023 döneminde ödeneceği planlanan promosyonlar için Jandarma İl Komutanlıkları, Halk Bank ile anlaşma sağladı.
Jandarma personeline, 27.000 Türk lirası nakit promosyon ödemesi yapılacak ve ayrıca 2.500 Türk lirası değerinde para puan tanımlaması yapılacak.
 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön