14 / 05 / 2024

Jandarmaların aldığı promosyon miktarları ne kadar olacak? Merakla beklenen Jandarma promosyon miktarı!

Jandarmaların aldığı promosyon miktarları ne kadar olacak? Merakla beklenen Jandarma promosyon miktarı!

Jandarma promosyon paraları ve alacakları tarih belli oldu. İçişleri Bakanlığı’nın koordinesinde Emniyet Genel Müdürlüğü için yapılan promosyon anlaşmaları jandarmalar için de geçerli oldu. 



Jandarma için belirlenen promosyonlar ne zaman hesaplara yatacak?

2023 yılı başından beri Jandarma Genel Komutanlığı'nda görev yapan personeller, promosyon anlaşması sonuçlarını bekliyorlar. Promosyon ödemeleri ise illerin yapacakları anlaşmalara bağlı olarak hesaplara 15 Nisan tarihinden sonra geçmesi bekleniyor.

Buna ek olarak, sosyal medyada yapılan paylaşımlara göre, Ankara, İstanbul, Bursa, Tokat, Samsun, Kayseri, Denizli ve Kars İl Jandarma Komutanlıkları, 27.000 Türk lirası değerindeki promosyon anlaşmalarını imzaladı. Ancak, daha önce promosyon anlaşması yapan il komutanlıkları, mevcut sözleşmelerini iptal ederek yeni anlaşmalar imzalamaları gerekiyor. Bu konu hakkındaki son gelişmelerin yakında açıklanması bekleniyor. Açıklamalar yapıldığında sitemizde detaylara erişmeniz mümkün olacaktır.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön