29 / 04 / 2024

Jeep Renegade fiyatına yine zam geldi! Jeep Renegade fiyatı ne kadar? 6 Eylül 2022 fiyat listesi

Jeep Renegade fiyatına yine zam geldi! Jeep Renegade fiyatı ne kadar? 6 Eylül 2022 fiyat listesi

SUV model Jeep Renegade fiyatlarına eylül ayında zam geldi. Sürücüler Jeep Renegade fiyatlarının ne kadar olduğunu merak ediyor.  Peki Jeep Renegade Ağustos 2022 fiyatları kaç TL ? İşte 6 Eylül 2022 Jeep Renegade fiyat listesi...



Jeep Renegade, Longıtude, Limited ve S Limited olmak üzere 3 farklı versiyonla satılıyor. Sürücülere ihtiyacı olan tüm özellikleri sunan bir SUV olan Jeep Renegade satış bayilerinde sürücülerini bekliyor.

Jeep Renegade'nin iç tasarımı görenleri adeta büyülüyor. 8,4 inç genişliğinde tam renkli, yüksek çözünürlüklü dokunmatik bir ekrana sahip olan Jeep Renegade,  aynı zamanda yüksek kaliteli malzemeler ile tasarlanmış ergonomik koltukları ile görenleri kendisine hayran bırakıyor.

Jeep Renegade fiyatına yine zam geldi! Jeep Renegade fiyatı ne kadar? 6 Eylül 2022 fiyat listesiŞeritten çıkma uyarı sistemi de bulunan  SUV model, kör nokta izleme ve arka trafik algılama sistemleri, önden çarpışma uyarı sistemi ve akıllı farkındalık gibi özellikleri ile sürüş güvenliği sağlıyor. Renegade'in orta konsoldaki daha geniş saklama alanları ve akıllıca tasarlanmış file saklama cebi sürücülere kolaylık sağlıyor ve sürücülerin rahat ve konforlu yolculuk yapma imankı tanıyor.

Peki Jeep Renegade Ağustos 2022 güncel fiyatları kaç TL oldu? Jeep Renegade fiyatı bugün ne kadar? İşte 6 Eylül 2022 Jeep Renegade fiyat listesi...


Geri Dön