29 / 04 / 2024

Julianna Marguiles'in evini su bastı!

Julianna Marguiles'in evini su bastı!

Julianna Marguiles yeni dairesinin kapılarını bir dergiye açtı. Fotoğraf çekiminden sonra da ailesiyle tatile çıktı. Geri döndüklerinde ise onları tatsız bir sürpriz bekliyordu: Milyon dolarlık daire tamamen su altında kalmıştı.




Ünlü dizi oyuncusu milyonlar harcayarak dekore ettirdiği yeni dairesinin kapılarını bir dergiye açtı. Fotoğraf çekiminden sonra da ailesiyle tatile çıktı. Geri döndüklerinde ise onları tatsız bir sürpriz bekliyordu: Milyon dolarlık daire tamamen su altında kalmıştı.


The Good Wife adlı diziyle adından söz ettiren Julianna Marguiles, bir süre önce evinin kapılarını ünlü dekorasyon dergisi Architectural Digest'e açtı. Fotoğraf çekimleri yapıldı. Hatta Marguiles'in evi derginin Şubat sayısının kapağını da süslüyordu.


Ellen DeGeneres'in sohbet programına konuk olan Marguiles, başına gelenleri anlattı. 


Gittikleri kayak tatilinde de kar fırtınası yüzünden zor anlar yaşadıklarını söyleyen Marguiles "Ama oğluma hep 'sağlığımız yerinde, gerisinin önemi yok' diyordum. Fırtına yüzünden bineceğimiz uçak da rötar yaptı. İyi bir otelde kaldık. Bagajlarımız kayboldu. Ama yine de tatilden keyif aldık" diye konuştu.


Bu zor tatilin ardından eve döndüklerinde ise hiç beklemedikleri su baskını ile karşılaşmış aile.


Marguiles eve döndüklerinde başlarına gelenleri de şöyle anlattı: "Tatil dönüşü posta kutumda evimin kapılarını açtığım Architectural Digest dergisini bulduk. Yeni dairemize girdiğimizde ise her yerin su altında kaldığını gördük. Bütün ev su içindeydi."


Julianna Marguiles, bu su baskınına kalorifer arızasının neden olduğunu söyledi.


Ancak oyuncu, dergiye evinin fotoğraflarını çektirdiği için mutlu olduğunu da sözlerine ekledi: "Hiç değilse elimizde evimizin güzel fotoğrafları var."


Hürriyet


Geri Dön