06 / 05 / 2024

Kabus gibi bir haftayı geride bırakan kripto paralarda toparlanma sinyalleri geldi! Bitcoin geri mi dönüyor?

Kabus gibi bir haftayı geride bırakan kripto paralarda toparlanma sinyalleri geldi! Bitcoin geri mi dönüyor?

Son zamanlarda sık sık gündeme gelen kripto para piyasası oldukça kanlı bir haftayı geride bıraktı. Bazı altcoinlerde kayıplar yüzde 100'e yaklaşmışken kripto paraların şahı Bitcoin'de tam bir ayı-boğa savaşı gözlendi. İşte piyasalarda son durum...



LUNA'da bile toparlanma hareketleri görüldü

Bu haftanın en tartışılan para birimi Terra ekosistem coinleriydi. Neredeyse fiyatın sıfırlandığı Terra (LUNA), 120 dolarlık zirvesinden sonra 0,000016 dolara kadar düştü. Hafta sonuna da iyi başlayan isimler arasında yer aldı çünkü dip seviyesi sonrası tepki alımlarıyla yüzde 200'den fazla artan LUNA fiyatı 0,00020 dolara kadar yükseldi. Buna rağmen ekosistem sabit coini TerraUSD (UST) 1 dolar altında kalmayı sürdürdü ve çoğu borsa her iki para birimi ile yapılan işlemleri dondurdu.

Kabus gibi bir haftayı geride bırakan kripto paralarda toparlanma sinyalleri geldi! Bitcoin geri mi dönüyor?

Altcoin piyasasındaki yükselişler ne durumda?

Aktarılan detaylara göre, genel olarak altcoin piyasası haftanın son iş günü itibariyle çift haneli kazançlar vermeye başladı. Çoğu para birimi için dip testinin yapılmış olması tepki alımlarının gelmesini sağladı ve gündemden düşmeyen altcoinlerde yüksek miktarlı artış oranları görüldü. İlk 10 para birimi arasında yer alan BNB, ADA ve DOGE gibi para birimlerinde dün itibariyle ortalama yüzde 20'lik bir artış görüldü. Hafta sonu başlangıcıyla beraber de yüzde 1 ila yüzde 3 arası ufak çaplı düşüşler görüldü. Fakat bu para birimlerinde fiyatlar hafta içi gerileyen seviyelerin üzerine attı. XRP de benzer biçimde yüzde 15'lik bir artışla 0,45 dolara kadar yükseldi ve yine bir miktar düşerek 0,43 dolara inmiş oldu.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön