03 / 05 / 2024

Kaçış yok! Takipteyiz

Kaçış yok! Takipteyiz

Akademisyenler E-ticaret sitelerinin sağladığı avantajları ve dezavantajlarını masaya yatırdı. İnternet sitelerinden alışverişin avantajları pandemi süreci ile birlikte kendini gösterdi. Dijital reklamlara ne kadar kızsak da artık hayatımızın bir parçası haline geldiler ve takipteyiz...



İşte Dağlı'nın verdiği bilgilerden satır başları:

E-ticaret siteleri hızlı ve pratik. Zaman sıkıntısı olup alışveriş yapamayınların imdadına yetişiyor.
E-ticaret sitelerinden alışveriş yapmak daha hijlenik ve sağlıklı ortam sunuyor.
E-ticaret sitelerinden alışveriş yaptığınızda siz ürüne değil ürün size ulaşıyor. 
E-ticaret siteleri kentleşme ve yoğun çalışma koşullarını kolaylaştırıyor. 

E-ticaret siteleri dijital reklam ve pazarlamada sektörünü geliştirerek istihdam sağlıyor. 

Dijital reklamcılık da internet alışverişlerinin artmasına bağlı olarak gelişiyor. Peki telefonumuzda bilgisayarımızda internette olduğumuz her an karşımıza çıkan reklamlar ne sağlıyor. 
Şirketler öncelikle internet ortamında yaşanan müşteri güvensizliğini aşmak üzere dijital reklam hazırlıyor. Dijital reklamlar ne kadar kızsak da e-alışveriş tutkumuzun bir parçası ve vazgeçilmezi olma yolunda. 
Tüketiciler farkında olsunlar ya da olmasınlar binlerce reklamla karşılaşıyor ve tüketimlerinde bu reklamlardan ilgi durumlarına göre alışveriş sitelerine yönleniyor. 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön