15 / 05 / 2024

Kahramanmaraş depremi sonrası harita değişti! İşte güncel harita

Kahramanmaraş depremi sonrası harita değişti! İşte güncel harita

Yüzyılın en büyük depremi olarak nitelendirilen Kahramanmaraş merkez üslü zelzele Türkiye haritasını değiştirdi. Güneydoğu ve Akdeniz bölgelerinin son halini haberimizde görebilirsiniz.



Doğu Anadolu Fay Hattı, Türkiye'nin deprem riski en yüksek bölgelerinden biridir ve 20. yüzyılda birçok büyük depreme neden olmuştur.

Bu depremler arasında en büyüğü, 1939 yılında Erzincan'da meydana gelen depremdir. Bu deprem, 7.9 büyüklüğünde ve yaklaşık 33.000 kişinin ölümüne neden oldu. Fay hattı, bugün de 
aktif ve deprem riski taşıyan bir bölgedir.

EYT'liler meclisin açılmasını bekliyor! Finale adım adım gelindi! 99 öncesi sabırsızlanıyor

Yok böyle bir kampanya! 3 dev birleşti ve voltran oluştu! İhtiyaç sahiplerine yardım eli dediğin böyle olur

EYT'liler duyunca bayılacak! Bu paraya dikkat! İşte bu kadar ödeme yapılacak


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön