05 / 05 / 2024

Kahvaltının vazgeçilmezine öyle bir zam geldi ki! En ucuzu bile cep yakıyor! İşte detaylar!

Kahvaltının vazgeçilmezine öyle bir zam geldi ki! En ucuzu bile cep yakıyor! İşte detaylar!

Kahvaltının vazgeçilmezi olan peynire zam geldi. Piyasada satılan en ucuz peynir bile cep yakıyor. İşte detaylar!



PEYNİR CEP YAKIYOR!

Peynirin fiyatı cep yakmaya başladı. Akaryakıt olmak üzere pek çok ürüne gelen peş peşe zamlar gelmeye başladı. Ancak gelen son habere göre süt ve süt ürünlerine ciddi zam uygulandı. Süte gelen zamlar ile birlikte direkt peynire de yansıdı. Piyasada en ucuz peynirin fiyatı 120 TL’ye kadar çıktı. Zamlar ile birlikte resmen peynir kahvaltı sofralarına küsecek.

PEYNİR YEMEK ARTIK LÜKS OLACAK!

Çiğ süt fiyatlarına gelen zamlar başta sütü olmak üzere süt ürünleri de etkileniyor. Bu da vatandaşların sofralarına zam olarak yansıyor. Daha önceleri kahvaltıda çeşit çeşit peynir yiyen vatandaşlar için artık peynir yemek lüks sayılabileceğini söyledi.

SADECE 1 HAFTANIN MASRAFI 550 TL OLDU!

Gelen son zamdan sonra en uygun peynirin kilosu 120 TL’ye çıkmış durumda. Kaşar peynirinde fiyatları 140 TL’ye kadar çıktı. En ucuz zeytin ise 40 TL’den satılırken, Show TV Haber’in hesaplarına göre 4 kişilik bir ailenin sadece 1 haftalık kahvaltı masrafının 550 TL olduğu açıklandı.

SÜTE ZAM TALEBİ GELMİŞTİ!

Ulusal Süt Konseyi Başkanı Harun Çallı sütteki son duruma dair değerlendirmelerde bulunmuştu. Çallı bugünkü durumdan memnun olmadıklarını belirterek, sütteki son duruma ilişkin dikkat çeken açıklamalar yaptı. Bugünkü durumdan memnun olmadıklarını belirten Ulusal Süt Konseyi Başkanı Harun Çallı, süt sektörünün hiçbir tarafı para kazanmıyor desek yanlış olmaz diye ifade etti. Çallı üretenin de satanın da aynı sıkıntıyı çektiğini söyledi. Ulusal Süt Konseyi Başkanı Harun Çallı, "Aslında bugünkü durumdan memnun değiliz ama verilen görevi de üretici, sanayici, kamu ve öğretim görevlileri ile birlikte en iyi şekilde yürütmeye gayret ediyoruz" diye konuşmuştu.

Araç sahipleri bu haberden hoşlanmayacak! Yüzde 120 zam geliyor!

Binlerce işçinin beklediği haber sonunda geldi! Sözleşmeli personele ilaç gibi geldi!

Kırmızı ete zam var mı? Kırmızı ete kaç TL zam geldi?


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön