30 / 04 / 2024

Kale Ventus serisini tanıttı!

Kale Ventus serisini tanıttı!

Kale, hem yuvarlak hem köşeli hatların birleştiği tasarımı ile farklı tipte banyolara hitap eden Ventus armatür serisini tanıttı. Suyun akış yönünün ayarlanabildiği kullanışlı ve uzun ömürlü Ventus serisi, yüzde 40 oranında su tasarrufu sağlıyor...



Kaliteli, fonksiyonel ve estetik armatürleriyle yaşam konforunu artıran Kale’nin Ventus serisi, köşeli ancak yuvarlatılarak keskinliği alınmış hatları ile şık ve işlevsel bir tasarım sunuyor. Farklı tipte banyolara sağladığı uyum ile tüketicilerin beğenisini kazanan Ventus, yıkama için ayrılmış geniş alanı ile rahat bir kullanım sağlıyor. 


Su ile buluşulan her mekana estetik ve fonksiyonel bir değer katan Kale; ısı ve akış sınırlayabilen 40 mm’lik seramik kartuşunun kullanıldığı Ventus serisi ile, standart armatürlere göre önemli oranda su tasarrufu ve dayanıklılık sağlıyor. Yüzde 40 oranında su tasarrufu sağlayan akış düzenleyicisi aynı zamanda + / - 7 derece açı ile döndürülerek suyun akış yönünü ayarlayabilme özelliğine sahip. 


Ventus serisi, ayrıca tek tip ankastre lavabo,banyo ve duş bataryalarının sıva altı parçası ile bir takım olma özelliğiyle dikkat çekiyor. Kalebox sıva altı ayrı ayrı monte edilebilen parçalar sayesinde kullanıcıya hem montajda hem de ürün performans kalitesinde son derece önemli avantajlar sunuluyor. 


Tüm Kale armatürlerinde olduğu gibi Ventus serisi armatürler 5 yıl garanti kapsamında satılıyor. 



Geri Dön