02 / 05 / 2024

Kale'nin yeni Fold serisi!

Kale'nin yeni Fold serisi!

Kale, modern serisi Fold ile banyolarda arzulanan huzurlu armoniyi yakalama fırsatı sunuyor...





Bütünsel tasarım konseptiyle hayata geçirdiği banyo serileriyle tüketicilerin hayatını kolaylaştıran Kale, modern serisi Fold ile banyolarda arzulanan huzurlu armoniyi yakalama fırsatı sunuyor.   


Kale’nin modern bir tasarımı olan Fold serisi, cappuccino, vizon ve beyaz gibi renk seçenekleriyle banyolarda sıcak bir atmosfer oluşturuyor. Banyolara görsel çekicilik kazandıran Fold serisi, şık ve işlevsel çözümleriyle kullanıcıların beğenisine sunuluyor.


Serinin üç çekmeceli lavabo ünitesi kullanıcılara farklı boyutlardaki eşyaları için derin ve ikili çekmeceleri kullanma imkanı sunarken, parlak entegre kulplar seriye ışıltılı ve şık bir görünüm sağlıyor.


Ayrıca Kale’ye ait Ultra Lake teknolojisinin kullanıldığı seri; renk sararması, çizilme ve darbelere karşı dayanıklı hale getirilerek, ilk günkü parlaklığıyla koruma altına alınıyor.  


Fold serisinde, banyonun aydınlık olmasına özen gösteren kullanıcılar için aydınlatmalı ayna seçeneği de bulunuyor. Düz ve dolaplı opsiyonlarla sunulan LED aydınlatmalı ayna, banyolarda ferah bir atmosfer yaratıyor. 


Serinin önemli bir parçası olan Fold asma klozetin Kale-AquaSmart teknolojisiyle 1.5 - 2.7 litre suyla yıkama yapması ise dünyada bir rekor. Kale’nin Fold asma klozeti gibi bazı modelleri AquaSmart özellikleri sayesinde Alman DIN normlarında onaylanmış, “Dünyanın en az suyla tam yıkama yapma” özelliğine sahipler. Bu sayede de dünyadaki su kaynaklarının daha dikkatli kullanılmasına katkı sağlamaktalar.              


Geri Dön