17 / 05 / 2024

fold

fold

Kale, modern serisi Fold ile banyolarda arzulanan huzurlu armoniyi yakalama fırsatı sunuyor...

Kiralık cep ve PC pazarında talep de fiyatlar da yükseldi!

Bir aylığına Apple iPhone 13 Pro Max’i kiralamanın bedeli 3 bin 771 lira, Samsung Galaxy Z Fold 4’ün bedeli ise 2 bin 350 lirayı buluyor. Kiralama pazarının gelecek iki yılda 2 milyar lirayı aşması bekleniyor.

A101'den Samsung Galaxy Z Fold 3'e ''Aldın aldın'' ile 6.000 TL indirim! 28 Ağustos 2023 fiyat listesi...

Samsung'un katlanabilir telefonu  Samsung Galaxy Z Fold 3, A101'de 6 bin TL indirimli olarak satışa sunuldu. Peki, A101'de Samsung Galaxy Z Fold 3 kaç TL? İşte 28 Ağustos 2023 Samsung Galaxy Z Fold 3 fiyat listesi...

Oppo'nun yeni katlanabilir telefonu Find N3 teknik özellikleriyle geliyor!

Yakın zamanda ortaya çıkan bilgilere göre, Galaxy Z Fold 5 ile rekabet etmesi beklenen Oppo Find N3 modelinin özellikleri gün yüzüne çıktı.

A101'den Samsung Galaxy Z Fold 3'e ''Aldın aldın'' ile 5.200 TL indirim!

Samsung'un katlanabilir telefonu  Samsung Galaxy Z Fold 3 A101'de 5.200 TL indirimli olarak satışa sunuldu. Peki, A101'de Samsung Galaxy Z Fold 3 kaç TL? İşte 21 Temmuz 2023 Samsung Galaxy Z Fold 3 fiyat listesi...

Xiaomi Mix Fold 3 katlanabilir telefonun heyecan verici özellikleri ortaya çıktı!

Xiaomi, beklenen Mix Fold 3'ü nihayet onayladı ve heyecanla beklenen çıkış tarihiyle ilgili bilgi verdi. Xiaomi, Mix Fold 3 modeli ile pazardaki payını artırmayı hedefliyor.

Google'dan muhteşem haber: Google Pixel Fold'un özel versiyonu karşınızda!

Google, "Hip Hop 50" Limited Edition Pixel Fold adlı özel sürüm akıllı telefonuyla hip-hop'un 50. yıl dönümünü kutluyor. Obsidyen renkte, metalik vurgular ve özel amblemle tasarlanmış.

Google Pixel Fold, mükemmelliğin sınırlarını zorluyor: Katlanabilir telefon devrimi başlıyor!

Google, muhteşem tasarımı ve olağanüstü performansıyla Pixel Fold'u piyasaya sürerek akıllı telefon dünyasına yeni bir çağ açıyor. Yenilikçi özellikleriyle kullanıcıları büyüleyen Pixel Fold, katlanabilir telefonların geleceğini şekillendiriyor.

Motorola hayranlarına müjde! 1 Haziran'da tanıtılacak... İşte Motorola Razr 2023

Motorola Razr ile alakalı sızıntılar gelmeye başladı. Pixel Fold ve Samsung Galaxy Z Fold 4 gibi daha büyük katlanabilirler, katlandığında standart bir telefon gibi çalışırken, kapaklı telefonlarda tipik olarak bildirimler için iyi olan bir ekran şeridi bulunur.

Galaxy Z Fold 4'e Amazan'da çılgın indirim

Global anlamda en popüler e-ticaret sitesi olan Amazon'da indirimler devam ediyor. Samsung Galaxy Z Fold 4 modeline yaptığı indirim vatandaşın gündeminde. Siteden alımlarda büyük avantaj sunan Amazon müşterilerini bekliyor.

Google, yeni katlanabilir telefonu Pixel Fold'u tanıttı: İşte özellikleri ve fiyatı!

Google, uzun süredir beklenen Pixel Fold adlı katlanabilir telefonunu sonunda tanıttı. I/O 2023 konferansında duyurulan bu yeni cihaz, birçok özellikle birlikte geliyor. İşte, Google Pixel Fold hakkında bilmeniz gerekenler...

Google Pixel Fold Tanıtımı: Katlanabilir Telefon Dünyasına Yeni Bir Soluk Geliyor!

Google'ın merakla beklenen yeni katlanabilir telefonu Google Pixel Fold yakında tanıtılacak. Google tarafından yapılan duyuruya göre, cihazın tanıtımı 10 Mayıs'ta gerçekleştirilecek ve ön sipariş süreci hemen ardından başlayacak. 

Galaxy Z Fold 5 ve Z Flip 5’in tanıtılacağı gün belli oldu!

Samsung'un uzunca bir süredir iddialarla ve sızıntılarla gündemden düşmeyen Galaxy Z Fold ve Z Flip 5 modelleri ne zaman tanıtılacak?

Katlanabilen akıllı telefon: Samsung Galaxy Z Fold 5 bomba gibi geliyor!

Samsung'un yeni modelleri Galaxy Z Fold 5 ve Z Flip 5'in teknik özellikleri belirlendi ve şimdi sertifikasyon süreci başlatıldı.

fold Haberi

fold



Bütünsel tasarım konseptiyle hayata geçirdiği banyo serileriyle tüketicilerin hayatını kolaylaştıran Kale, modern serisi Fold ile banyolarda arzulanan huzurlu armoniyi yakalama fırsatı sunuyor.   


Kale’nin modern bir tasarımı olan Fold serisi, cappuccino, vizon ve beyaz gibi renk seçenekleriyle banyolarda sıcak bir atmosfer oluşturuyor. Banyolara görsel çekicilik kazandıran Fold serisi, şık ve işlevsel çözümleriyle kullanıcıların beğenisine sunuluyor.


Serinin üç çekmeceli lavabo ünitesi kullanıcılara farklı boyutlardaki eşyaları için derin ve ikili çekmeceleri kullanma imkanı sunarken, parlak entegre kulplar seriye ışıltılı ve şık bir görünüm sağlıyor.


Ayrıca Kale’ye ait Ultra Lake teknolojisinin kullanıldığı seri; renk sararması, çizilme ve darbelere karşı dayanıklı hale getirilerek, ilk günkü parlaklığıyla koruma altına alınıyor.  


Fold serisinde, banyonun aydınlık olmasına özen gösteren kullanıcılar için aydınlatmalı ayna seçeneği de bulunuyor. Düz ve dolaplı...