25 / 07 / 2024

Kampanyayı duyan şaşkınlık geçiriyor! Faizsiz 10 bin TL kredi veriyor!

Kampanyayı duyan şaşkınlık geçiriyor! Faizsiz 10 bin TL kredi veriyor!

Acil şekilde para ihtiyacı olanları sevindirecek kredi fırsatı Garanti Bankası’ndan geldi. Banka, acele şekilde fona ihtiyaç duyanlara yönelik özel kredi kampanyasını internet sitesinde duyurdu.




FAİZSİZ GERİ ÖDEME

Müşterilerine özel bir kredi kampanyasının duyurusunu yapan Garanti Bankası,  Garanti Cep üyelerine özel kampanya ile,  müşterilerine tam 10.000 TL kredi veriyor. Banka, ek olarak 1.000 TL’lik bonus hediye ediyor.

Enflasyon vatandaşın alım gücünü tırpanlarken, acil ihtiyaçlarını toplu parayla karşılamak isteyenler de krediye yöneliyor. Bankanın ihtiyaç kredisi seçenekleri ve ödeme koşulları ise değişirken, faizsiz kredi sağlayan bankalara talep daha fazla oluyor.  Garanti Bankası tarafından hazırlanan kredi kampanyasında,  acil ihtiyacı doğan vatandaşlara 10.000 TL faizsiz kredi veriliyor.

MOBİL UYGULAMADAN BAŞVURULABİLİYOR

Garanti BBVA müşterisi olanlar, Garanti BBVA Cep Şubesi üzerinden bireysel kredi kartı başvurusunu gerçekleştirebiliyor. Yapılan başvurunun kabul edilmesi halinde, bu müşteriler yaptıkları her 1.000 TL'ye 1.000 TL bonus kazanırken,  10.000 TL'ye kadar faizsiz nakit avans fırsatından da faydalanabiliyorlar.

Kampanyayı duyan şaşkınlık geçiriyor! Faizsiz 10 bin TL kredi veriyor!

Bankanın bunun yanında, ihtiyacı olan vatandaşlar için "İhtiyaç 100.000 Kredi" adını verdiği kampanyası da bulunuyor. Bu kampanya için de başvurular şimdiden toplanmaya başlandı. Garanti Bankası'nda hesabı olanların yararlanabildiği kampanyada, mobil uygulama üzerinden 24 ay 100.000 TL kredi kampanyasına katılmak ve  aynı gün krediyi almak mümkün.

BANKA ŞUBESİNDEN KİMLİK KARTIYLA BAŞVURU YAPILIYOR

Banka şubelerine şahsen giderek başvuru yapanlar, kimlik kartları ile gelerek uygun faiz oranlarına bakarak,  şartları kendilerine uyan kredi kullanabiliyorlar. Sigortalı kişilerin, son işyerinin üç ay açık kalması halinde ödemeler banka tarafından yapılıyor. Emekliler ise emekli aylığını Garanti Bankası'na devretmeleri veya maaş müşterisi olmaları halinde 100.000 Türk Lirasına kadar nakit kredi onayını hemen alabiliyorlar.

SGK ve vergi borcu olanlar yaşadı! İki ay içinde af çıkabilir!

Milyonlarca ücretliye büyük şok! 15 Ocak’a yetişmiyor!

Asgari ücret desteği 4 katına yükseldi!

Milyonlarca kişi ikramiye gibi ödeme alacak!  Bakanlık 38 farklı destek ödemesi açıkladı, birinde siz de olabilirsiniz!

Borsa'ya o tarihten sonra girenler pişman olacak! Uzmanlardan uyarı geldi!


Geri Dön