10 / 05 / 2024

Kamu Gözetimi Kurumu son dakika kararıyla KPSS şartsız personel alacak!

Kamu Gözetimi Kurumu son dakika kararıyla KPSS şartsız personel alacak!

İŞKUR, yeni bir personel alım ilanı yayımladı. Yayımlanan ilana göre, Kamu Gözetimi Kurumu bünyesinde istihdam etmek üzere personel alımı yapılacak. Gerçekleştirilecek personel alımına yönelik detaylar ve başvuru koşulları da belli oldu.



Bunun yanı sıra, adaylardan KPSS şartının talep edilmeyeceğini de belirten kurum, istihdam edeceği adayları 1 koruma ve güvenlik personeli kadrosunda, 2 temizlik personeli departmanında görevlendireceğini ifade etti. Kamu Gözetimi Kurumu, yayımladığı iş alım ilanında söz konusu kadrolara başvuru yapacak adaylardan bazı şartları taşımaları gerektiğine vurgu yaptı.

Kamu Gözetimi Kurumu son dakika kararıyla KPSS şartsız personel alacak!

KAMU GÖZETİMİ KURUMU ADAYLARINDA HANGİ ŞARTLAR ARIYOR?

Kamu Gözetimi Kurumu, yayımladığı personel alım ilanına müracaat edecek adayların, en az 18 en fazla 35 yaşında olması gerektiğini belirtti. Ayrıca, kamu haklarından mahrum olmamaları gerektiğini, erkek adayların asker hizmeti ile ilişiğinin bulunmaması gerektiğini ve kamu kurum veya kuruluşların herhangi birinden çıkarılmamış olmak gerektiğini paylaştı. Herhangi bir emekli, yaşlı, malullük aylığı almıyor olması, başvuru yapacak adayların yerleşim ikamet adresinin  Ankara  olması ve engelli adaylar için herhangi bir devlet güvenliliğine karşı, anayasal düzene karşı suç işlememmiş olması gibi şartların talep edildiği belirtildi.

Bunun yanı sıra, istihdam edilecek adayların denem sürelerinin 2 ay olacağını istenirse yetkililerce uzatılabileceğini de belirlenen koşullar arasında olduğu öğrenildi.

DETAYLAR İÇİN TIKLAYINIZ

İş Bankası düğmeye bastı! Bu para sadece İş Bankası müşterilerinin hesabına yatacak!

BUSKİ’den sürpriz personel alımı! Detaylar ve başvuru koşulları belli oldu!

A101’de overlok makinesi 4 bin TL’ye, çay makinesi 400 TL’ye, airfryer 4400 TL’ye düştü!


Geri Dön