13 / 05 / 2024

Kamu kurumunda işe girmek isteyenler elini çabuk tutsun! Bu fırsatı kaçırmayın! İşte detaylar!

Kamu kurumunda işe girmek isteyenler elini çabuk tutsun! Bu fırsatı kaçırmayın! İşte detaylar!

Kamu kurumlarında personel olmak isteyenler sürekli İŞKUR’u takip ediyorlar. Kıyı Emniyeti Genel Müdürlüğü iş alımı yapacağını duyurdu. İşte detaylar!



KIYI EMNİYETİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ ELEMAN ALIMI SONA ERİYOR!

Kamu kurumunda çalışmak isteyenler için Kıyı Emniyeti Genel Müdürlüğü sürekli işçi alımı yapacağını duyurmuştu. Alımlara ilişkin başvuruların bu gece yarısı sona ereceği açıklandı. Sürekli işçi alımı sona eriyor. Başvurmak isteyen adayların en geç bu gece saat 23.59’a kadar İŞKUR online üzerinden başvurular alınacak.

Kıyı Emniyeti Genel Müdürlüğüne mühendis alımı yapılacak. Kamu kurumları personel alımlarına İŞKUR üzerinden tüm hızı ile sürüyor. Kamu kuruluşları iş ilanı için son alım haberi Kıyı Emniyeti Genel Müdürlüğü tarafından geldi. Kamu kariyer platformu üzerinden yayımlanan son ilana göre Kıyı Emniyeti Genel Müdürlüğü İŞKUR vasıtası ile mühendis alımı yapacak.

BAŞVURULAR GECE YARISINA KADAR DEVAM EDECEK!

Alım ilanına ilişkin başvuru şartlarını sağlayan adaylar 21 Ekim 2022 tarihi saat 23.59’a kadar başvurması gerektiği açıklandı. Başvurular İŞKUR e-şube üzerinden yapılacağı belirtildi. Başvuru adresi ve ilan başvuru şartlarına dair detayları sizler için paylaştık.

SAĞLIK BAKANLIĞI PERSONEL ALIMI YAPACAK MI?

Sağlık Bakanlığı personel alımları gündemde yer alan konulardan biridir. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla birlikte, Sağlık Bakanlığı'nın 85 bin kadro açacağı haberini paylaştı.

Sağlık Bakanı Koca açıklamasında, "Sağlıkta Beyaz Reform’a destek kuvvet, 85 bin yeni çalışma arkadaşı! Görülmemiş başarılar adına görülmemiş bir çapta bir kadro açılıyor ve oluşturuluyor. Gözümüz aydın. Bakanlığımız, bu yıl 85 bin kadro açıyor. Yeni çalışma arkadaşlarımızın sayısı, bazı ülkelerin nüfusundan bile fazla! Gözümüz aydın" şeklinde paylaşımda bulundu.

SAĞLIK BAKANLIĞI PERSONEL ALIMI BAŞVURULARI NE ZAMAN?

Sağlık Bakanlığı personel alımı başvurularının ne zaman olacağı araştırılıyor. Başvuru tarihleri ve şartlarına henüz net bir açıklama yapılmadı.

TOKİ çıktığını nasıl anlarız?

Hisseli tapu nedir? Hissedar kendi payını satabilir mi?

Hisseli tapu başkasına devredilebilir mi?


Geri Dön