28 / 04 / 2024

Karaca'dan Anneler Günü'ne özel indirim fırsatı! İşte 30 Nisan 2023 fiyat listesi...

Karaca'dan Anneler Günü'ne özel indirim fırsatı! İşte 30 Nisan 2023 fiyat listesi...

Sevilen marka Karaca Anneler Günü kampanyasını başlattı. Çay makineleri yüzde 33, tost makineleri yüzde 25 ve elektrikli süpürgeler yüzde 20'ye varan indirimlerle satışa sunuldu. Peki, Karaca Çaysever Robotea Üçü Bir Arada kaç TL? İşte detaylar...



Türkiye’nin en çok tercih edilen küçük elektrikli ev aletleri markalarından biri olmayı başaran Karaca, Anneler Günü'ne özel indirimlerini başlattı.

 Karaca dan Anneler Günü ne özel indirim fırsatı! İşte 30 Nisan 2023 fiyat listesi...

Geniş ürün yelpazesi ile öne çıkan Karaca'da çay makineleri, kahve makineleri, mutfak robotları, blenderlar, mikser çeşitleri, tost makineleri ve elektrikli süpürgeler Anneler Günü'ne özel avantajlı fiyatlarla satışa sunuldu. Her bütçeye uygun seçenekler sunan Karaca’nın Anneler Günü'ne özel kampanyasıyla çok sayıda ürün sepette uygulanan indirimlerle tüketicilerle buluşuyor.

Karaca'nın büyük ilgi gören çay makineleri, kapasite ve model olarak birbirinden farklı özellikler taşıyor. Alternatifler arasında otomatik, konuşan, LED ışıklı, çelik ve cam modeller bulunuyor. Karaca'da, çay makineleri yüzde 33, tost makineleri yüzde 25 ve elektrikli süpürgeler yüzde 20'ye varan Anneler Günü'ne özel indirimlerle satışa sunuldu.

İşte Karaca'nın Anneler Günü'ne özel indirim uyguladığı ürünler ve fiyat listesi...

 


Geri Dön