12 / 05 / 2024

Karayolları Genel Müdürlüğü en az ilkokul mezunu 3 bin personel alımı yapacak! Elinizi çabuk tutun başvurular başladı!

Karayolları Genel Müdürlüğü en az ilkokul mezunu 3 bin personel alımı yapacak! Elinizi çabuk tutun başvurular başladı!

Karayolları Genel Müdürlüğü 3 bin personel alımı yapacağını duyurdu. Peki başvuru şartları neler oldu? Karayolları başvuruları ne zaman sona erecek? İşte detaylar...



Karayolları Genel Müdürlüğü bünyesinde merkez ve taşra teşkilatında görevlendirilmek üzere 3 bin personel alımı yapılacağı açıklanmıştı. Alım gerçekleştirilecek meslek branşları ve koşulları belli olurken başvuruların alınmaya başlayacağı tarih ve süre de netleşti. 

3000 PERSONEL ALIMI BAŞVURU TARİHLERİ BELLİ OLDU!

Karayolları Genel Müdürlüğünde görevlendirilmek üzere merkez ve taşra teşkilatında çalıştırılmak üzere 3000 personel alımı İŞKUR üzerinden yapılacak. 2 Mayıs tarihinde başlayacak olan başvurular 5 gün devamedecek. Söz konusu başvurular esube.iskur.gov.tr internet sitesi üzerinden ve ALO 170'i arayarak gerçekleştirilecek.

KARAYOLLARI GENEL MÜDÜRLÜĞÜ İŞÇİ ALIMI YAPILACAK MESLEKLEKLER 

Ağır Makine Yağcısı, Bakım İşçisi, Beton Asfalt Serici Operatör Yardımcısı, Bina ve Mal Bakıcısı, Düz İşçi, Asfalt Usta Yardımcısı, Aşçı Yardımcısı, Aşçı, Atölye Usta Yardımcısı, Elektrik Tesisat ve Bakım Ustası, Greyder Operatörü, İş Makinesi Operatörü, Kalifiye İşçi, Sıhhi Tesisatçı, Sürücü Operatörü, Makine Operatörü, Laboratuvar ve Uygulama Tesis Ustası, Marangoz, Vinç Operatörü gibi mesleklerden alım yapılacak. 

Adaylarda aranan şartlar arasında en az İlkokul en fazla lisans mezunu olma şartı, 18-40 yaş aralığında bulunma koşulu ve alınacak meslek grubuna göre yeterlilik şartları istenecek.

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı 2.431 personel alımını kaçırmayın! 2.431 personel alımı başvurusu nasıl yapılıyor? 

Yarısı Bizden Kampanyası'na 77 bin 136 başvuru geldi! 


Geri Dön