11 / 05 / 2024

Karmar Sakura projesiyle Basın Ekspres'e 241 konut ve 57 ticari ünite geliyor!

Karmar Sakura projesiyle Basın Ekspres'e 241 konut ve 57 ticari ünite geliyor!

Başakşehir’in aileleri hedef alan konsepti, Karmar tarafından, İstanbul'un yıldız bölgelerinden Basın Ekspres Yolu’na taşınıyor. Karmar Sakura adıyla yükselecek olan projede 241 konut ve 57 ticari ünite yer alıyor. 



Basın Ekspres’teki aile sitesi açığını kapatacak

Yapım çalışmalarına 6 ay önce başlanan Karmar Sakura projesinde 241 daire, 57 ticari birim yer alıyor.

Satış ofisinin açılışında önemli açıklamalar yapan Karmar İcra Kurulu Başkanı Emrullah Yedikardeş, bölgede nitelikli aile sitesi bulunmadığını marka projelerde yoğunlukla stüdyo ve 1 oda 1 salon tipinde konutların bulunduğunu kaydederek, Karmar Sakura’nın bu yöndeki açığı kapatmak üzere planlanladığınıdile getirdi.

Karmar Sakura projesiyle Basın Ekspres e 241 konut ve 57 ticari ünite geliyor!

Aynı tip konutlar aynı bloklarda yer alacak

Yaptığı açıklamada bu sebeple projenin bünyesinde yalnızca 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon tipinde konutların bulunduğunu kaydeden Emrullah Yedikardeş, yalnızca konut genişliklerine değil, tüm detaylarda aile haklarına ve mahremiyetine saygı gösterdiklerini söyleyerek, Örneğin konutlar arasında ses yalıtımı için çift duvar sistemi kullanıldığını kaydeden Emrullah Yedikardeş, "Daire girişlerini nişli giriş olarak planladık. Tüm dairelerde kullanılabilir ölçülerde balkon mevcut. Yüzme havuzu, hamam, spor salonu, sauna gibi sosyal tesisler bay ve bayanlara ayrı olarak inşa ediliyor." dedi. Yaptığı açıklamada ayrıca aynı tipte konutların aynı bloklarda yer alacağını söyleyen Emrullah Yedikardeş, örnek olarak kalabalık ailelerin 4 oda 1 salonu tercih ettiğinde, kendileriyle aynı özellikteki ailelerle aynı blokta yaşayacağını söyledi.


Geri Dön