12 / 05 / 2024

Karmar Sakura projesiyle Basın Ekspres'e 241 konut ve 57 ticari ünite geliyor!

Karmar Sakura projesiyle Basın Ekspres'e 241 konut ve 57 ticari ünite geliyor!

Başakşehir’in aileleri hedef alan konsepti, Karmar tarafından, İstanbul'un yıldız bölgelerinden Basın Ekspres Yolu’na taşınıyor. Karmar Sakura adıyla yükselecek olan projede 241 konut ve 57 ticari ünite yer alıyor. 



Metroya yürüme mesafesinde yükseliyor

1,5 milyar lira yatırım bedeliyle hayata geçirilen proje, yapımı sürenHavaalanı Metro hattına da 200 metre mesafede uzaklıkta yükseliyor.

Dünyaya karşı sorumluluk bilinciyle tasarlanan yeşil bina özellikleri sayesinde ailelerin bütçesine katkı sağlayan detaylara da sahip olan Karmar Sakura'da lavabolarda kullanılan gri sular arıtılarak yeniden klozetlerde kullanıma sunuluyor. Söz konusu projede ayrıca yağmur suları toplanarak  bahçe sulamasına yönlendiriliyor. Enerji kaynaklarını doğru kullanmayı planlayan Karmar Sakura'da yerden ısıtma sistemiyle yüzde 40 enerji tasarrufu sağlanarak, ailelerin bütçelerine katkı sunuluyor.

Karmar Sakura projesiyle Basın Ekspres e 241 konut ve 57 ticari ünite geliyor!

İcra Kurulu Başkanı Emrullah Yedikardeş, Türkiye’de her zaman gayrimenkule yatırım yapanın kazandığını dile getirerek, “Karmar Sakura’da hem yatırımcıların hem de ailesiyle beraber burada rahatlıkla yaşayan tüketicilerin kazacağını söyledi.

Web:  http://karmarsakura.com/

Torunlar GYO 5. Levent Korupark ön talep topluyor! 744 konutluk yeni etap için düğmeye basıldı!

Düşler Vadisi Riva 3. Etap ön talep topluyor!

Luxera Towers satışta! Yeni proje!


Geri Dön