05 / 05 / 2024

Karşılıksız 5.250 TL verilecek! Ödemeler her ay hesaplara yatırılacak!

Karşılıksız 5.250 TL verilecek! Ödemeler her ay hesaplara yatırılacak!

Üniversite öğrencilerini bu zor ekonomik şartlarda bir nebze olsun rahatlatacak son dakika haberi geldi. Binlerce öğrenciye, eğitim hayatlarına katkı sunmak için 5.250 TL ödenecek. Her ay yapılacak ödemeler için öğrencilerin başvuru yapması gerekiyor.



KURUM GEREKİRSE EK BELGE TALEP EDEBİLİR

Başvurusu değerlendirilen öğrencilerden gerek görülürse Bölge Müdürlükleri tarafından ilave belgeler istenebilir. Bu sebeple başvuru sırasında verilen iletişim bilgilerinin kesinlikle doğru olmasına dikkat edilmeli.

Önlisans ve lisans öğrenimini sürdüren öğrencilere destek olmak amacıyla 'Yükseköğrenim Bursu' adı altında 5.250 TL ödeme yapılacak. Ödemeler her ay 650 lira şeklinde yapılacak ve kesinlikle geri ödemesi olmayacak.

KYK BURS BAŞVURULARININ NE ZAMAN SONUÇLANACAĞI MERAK EDİLİYOR

KYK bursu için başvuru yapan öğrenciler sonuçlar için Gençlik ve Spor Bakanlığı'ndan gelecek açıklamayı heyecanla bekliyor. Burs Yönetmeliği hükümlerine göre burs almaya yeterli görülmeyen adaylar kendi haline terk edilmeyecek, öğrenim kredisinden yararlanabilecek. Başvurular incelendikten sonra KYK burs sonuçları e-Devlet üzerinden açıklanacak.

Geçen yıl KYK burs başvuruları 10 Kasım'da sona ermiş sonuçlar ise 15 Aralık’ta açıklanmıştı.

Ziraat Bankası emekli promosyon kampanyasında tutarlar güncellendi! İşte ödenecek rakam…

İstanbulkart’ı olanlar pişman olmadan baksın! Kampanyanın bitmesine 4 gün kaldı!

İş arayanlara büyük fırsat! 94 bin kişi alınacak! İşte İŞKUR’un açıkladığı şartlar…


Geri Dön