27 / 04 / 2024

Kartal Monumento satılık ofis!

Kartal Monumento satılık ofis!

Firma: Kuzeyyıldızı Gayrimenkul Geliştirme ve İnşaat A.Ş.

Proje: Monumento Kartal

Kuzeyyıldızı Gayrimenkul Geliştirme ve İnşaat A.Ş. girişimi ile yükselen Kartal Monumento satılık ofis fiyatları 'na dair bilgileri haberimizde inceleyebilirsiniz...




Toplam 90 adet home ofis ve 42 adet rezidans daireden oluşan Monumento projesinin satış süreci devam ediyor.  Kuzeyyıldızı Gayrimenkul Geliştirme ve İnşaat A.Ş.  imzasıyla hayata geçirilen Monumento, İstanbul'un Anadolu yakasında Kartal'da yer alıyor. Kartal Monumento satılık ofis fiyatları haberimizin devamında yer alıyor. 


15 kattan meydana gelen tek blok şeklinde tasarlanan Kartal Monumento projesindeki 1 ile 11. katlar arasında homeofisler, 11. kattan sonra daireler yer alıyor. 


5 bin 111 metrekarelik arsa alanına sahip olan Kartal Monumento 'da bulunan ofislerin alanları 73 metrekareden başlıyor, 104 metrekareye kadar yükseliyor. Kartal Monumento satılık ofis fiyatları hakkındaki bilgiler şöyle: 


Kartal Monumento satılık ofis fiyatları: 


Kartal Monumento satılık ofis fiyatları  73 metrekarelik ofislerde 329 bin liradan başlangıç gösteriyor. Kartal Monumento satılık ofis 'lerle ilgili detaylı bilgi almak için projeye 0216 306 01 44 numaralı telefondan ulaşabilirsiniz.


Kartal Monumento ödeme: 


Kartal Monumento  projesinin ödemeleri banka kredisi kullanarak ya da firma bünyesinde sağlanan imkanlarla gerçekleştirilebiliyor. 


Kartal Monumento ne zaman teslim? 


Kartal Monumento projesinin ofisleri  2014 yılının Şubat ayında sahiplerine teslim edilecek. 


Kuru temizleme, kuaför, kurye, kargo hizmetleri ve de otopark alanları gibi hizmetlerin sunulduğu Kartal Monumento projesi Sabiha Gökçen Havaalanı, TEM, E5, metro, Pendik Marina ve Anadolu Adalet Sarayı’na yakın lokasyonu ile dikkat çekiyor. 






Telefon: 0216 306 01 44

Web adresi: http://www.monumento.com.tr

Gülay ODABAŞI/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön