25 / 07 / 2024

Kasım ayı enflasyon tahmini açıklandı. Memurlara ne kadar zam gelecek?

Kasım ayı enflasyon tahmini açıklandı. Memurlara ne kadar zam gelecek?

Kasım ayı enflasyon tahmini açıklandı. Öğretmenlere refah payı dahil yüzde kaç zam gelir?


Sentez Mekanik 10. yıl dönümünü kutladı!


Hükümetin memurlar için bir refah payı düzenlemesi üzerinde çalıştığı biliniyor. Ancak bu refah payının yüzde 3'ü aşması beklenmiyor.

Eğer refah payı ve diğer veriler tahmin edilen düzeyde olursa memur ve emeklilere yüzde 20 zam gelmesine kesin gözüyle bakılıyor.

Kasım ayı enflasyon tahmini açıklandı. Memurlara ne kadar zam gelecek?

Nihai olarak memur ve emekliler için kritik tarih 3 Ocak 2023 olarak görünüyor. Bu tarihte ne kadar zam alacakları tam anlamıyla netleşmiş olacak.

EDİTÖR NOTU: Bu haber 1 Aralık 2022 tarihinde saat 23.45de yazılmıştır. An itibarıyla dolar kuru 18.63 Türk Lirası, euro 19,39 Türk Lirası, altının gramı ise bin 52 Türk Lirası değerinde.

Asgari ücrette ilk teklif 13 bin TL!

Sürücülere büyük müjde! Motorinde haftanın 2. indirimi geliyor!

İslam Memiş'ten altın ve dolar tahmini! '31 Aralık son gün' uyarısı dikkat çekti


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön