02 / 05 / 2024

Kayseri'de toplu açılış töreni gerçekleşti!

Kayseri'de toplu açılış töreni gerçekleşti!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kayseri’de toplam yatırım tutarı 458 milyon lira olan 50 kamu, belediye ve özel sektör yatırımının toplu açılış törenine katılarak bir konuşma yaptı.



Kayseri Havalimanı'nda Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı Millî Savunma Bakanı İsmet Yılmaz, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, İçişleri Bakanı Sebahattin Öztürk, Kayseri Valisi Orhan Düzgün, Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, milletvekilleri ve ilgililer karşıladı.


Cumhuriyet Meydanı’nda gerçekleştirilen toplu açılış töreninde yaptığı konuşmada Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Bugün toplam değeri 458 trilyon değerinde 50 ayrı eseri açıyoruz. Yatırımların resmi açılışını bugün gerçekleştiriyoruz. Kayseri gibi bir şehre gelip de sanayi tesisilerinin açılışını yapmamak olmaz. Tüm bu yatırımların Kayseri'ye hemşehrilerimize hayırlı olmasını diliyorum. Bakınız geçtiğimiz 12 yılda yaptıklarımızı anlatmak istiyorum. Çünkü birileri bol keseden atıyor. Memura şunu vereceğim, bunu yapacağım diyorlar. İsim vermek istemiyorum ama Cumhur'un Başkanı olarak bir şeyler söylemek istiyorum. Ben tarafsız değilim benim gönlümde de bir aslan yatıyor o ayrı. Ben milletin tarafındayım” dedi.


TOKİ Haber


Geri Dön