12 / 05 / 2024

Keçiören'de çevre düzenleme çalışmaları devam ediyor!

Keçiören'de çevre düzenleme çalışmaları devam ediyor!

Keçiören Belediyesi‘nin önüne bir meydan kazandıran Büyükşehir Belediyesi, alana dekoratif süs havuzu ile 26 adet dekoratif vazo yerleştirdi.



Kent merkezindeki meydanlarda ihtiyaçlara göre düzenleme yapan Büyükşehir Belediyesi, Keçiören Meydanı’ndaki yapısal düzenlemelerinin büyük kısmını tamamladı. Büyükşehir Belediyesi tarafından Keçiören Belediyesi ile Keçiören Kaymakamlığı önündeki alanda yeniden tasarlanan Keçiören Metrosu’nun yer altı iniş ve biniş duraklarının da bulunduğu meydana dekoratif düzenlemeler yapıldı. Kent Estetiği Dairesi Başkanlığı, en büyük meydan saatlerinden birini bu alana yerleştirirken, estetik kazandırmak amacıyla da meydana dekoratif havuz yaptı. Düzenlemeler çerçevesinde iki farklı çeşitte içinde çiçeklerin bulunduğu 26 adet dekoratif vazo konuldu. Büyükşehir Belediyesi, meydana 55 adet dekoratif aydınlatma direği ile dijital bilboard (led ekran) da yerleştirdi. Keçiören ile birlikte tüm Ankara’ya kazandırılan meydan, granit ve bazalt kaplama taşı kullanılarak yapılan 17 bin metrekare sert zemin ve 3 bin 500 metrekare yeşil alandan oluşuyor. İçinde oturma grupları, amfi tiyatro, gezinti yerleri, peyzaj alanları, miting alanı, tören alanlarını da kapsayan meydan, Keçiörenliler için yapılacak etkinliklere hazır olacak.


Milliyet 






Bu haber Sabah'ta şöyle yer aldı:


Keçiören Belediyesi'nin önüne dev bir meydan kazandıran Büyükşehir, alana 1 adet dekoratif süs havuzu ile 26 adet dekoratif vazo yerleştirdi. Kent merkezindeki meydanlarda günün ihtiyaçlarına göre düzenlemeler yaparak hem yaşamı kolaylaştırıcı yeniliklere imza atan hem de kente estetik görünüm kazandıran Büyükşehir, Keçiören Meydanı'ndaki yapısal düzenlemelerin büyük bir bölümünü tamamladı.


EN BÜYÜK MEYDAN SAATİ

Büyükşehir tarafından Keçiören Belediyesi ile Keçiören Kaymakamlığı önünde yer alan alanda yeniden tasarlanan Keçiören Metrosu'nun yer altı iniş ve biniş duraklarının da yer aldığı dev meydan ortaya çıkmaya başladı. Kent Estetiği Dairesi Başkanlığı, en büyük meydan saatlerinden birini bu alana yerleştirirken, estetik kazandırmak amacıyla da meydana dev bir dekoratif havuz yaptı. Renk renk çiçeklerin bulunduğu 26 adet de dekoratif vazo meydana konuldu.



Sabah


Geri Dön