18 / 05 / 2024

 Kendi klasmanında rakibi yok! İşte Honda City 2023 uygun kampanya seçenekleri ve Ocak ayı fiyat listesi

 Kendi klasmanında rakibi yok! İşte Honda City 2023 uygun kampanya seçenekleri ve Ocak ayı fiyat listesi

Yeni bir Honda city sahibi olmak isityorsanız, Honda Finans’ın sunduğu kredi kampanyalarından faydalanabilirsiniz. 2023 senesine özel kredi şartları nı ve CVT Şanzıman Yağlarında İndirim Avantajını da kaçırmayın. Kampanya Kasım 2022-31 Aralık 2023 arasında geçerli.



LED Ön Sis Farları

Honda City, özellikle uzun yolda emniyetli desteği sağlayan LED Ön Sis farları ile en yoğun siste bile görüşünüzün açık olmasını sağlıyor.

Konforlu Yaşam Alanı

Ferah ve geniş iç mekân, konfor odaklı teknolojiler ile donatılan Honda City, ne aradığını bilenler için her detayıyla düşünüldü. Honda City, sunduğu geniş bacak aralığı,  ergonomik koltuk üretimiyle sedan bir arabadan beklenen boyutu, ayrıcalığı sunuyor.

Geniş İç ve Bagaj Hacmi

Honda City’nin geniş bagaj hacmi hayatı her yönüyle düşünüp, her şarta hazırlıklı olmayı seçenler için ideal kullanım alanı sağlıyor. 519L’lik bagaj hacmi ile muadillerine göre üstünlük sağlayan Honda City, ayrıcalığını ortaya koyuyor.

İdeal Yolculuk

Geniş iç hacmine ilaveten ön/arka gizleme ve araç içi bardak tutamak alanları ile relax bir yolculuk için her detayıyla sizleri bekliyor.

 Kendi klasmanında rakibi yok! İşte Honda City 2023 uygun kampanya seçenekleri ve Ocak ayı fiyat listesi

Yakıtta Tasarruf, Yolculukta Mutluluk

Üstün Honda mühendisliği aracılığı ile geliştirilen verimli i-VTEC motor ve konforlu CVT şanzımanı aracılığı ile eşsiz bir kuvvet ve yakıt tasarrufu sağlıyor. İster uzun yola çıkın isterseniz şehirde kısa bir tura, i-VTEC motoru sayesinde sürüş gücü her zaman size eşlik ediyor.

HONDA CİTY 08 OCAK 2023 FİYAT LİSTESİ

AYRINTILAR İÇİN: www.honda.com.tr

 

   Otomatik Elegance
      605.000 TL


   Otomatik Executive
      623.500 TL

 

EDİTÖR NOTU:  Bu haber 08 Ocak 2023 tarihinde saat :23:40'da yazılmıştır. An itibarıyla dolar kuru 18.70 Türk Lirası, euro 19.91 Türk Lirası, altının gramı ise 1123 Türk Lirası değerinde.

Fiyatından dolayı yerden yere vurdu! En büyük rakibini eleştirdi! 

Fitch bu kez ciddi şekilde uyardı! 2023 çok zor geçecek

Milyarlarca kişi merakla bekliyordu! Test aşamasına geçtiler


Geri Dön