27 / 04 / 2024

Kentsel dönüşüm belediye başkanlarına yaradı!

Kentsel dönüşüm belediye başkanlarına yaradı!

ÇEVRE ve Şehircilik Bakanlığı'na sundukları kentsel dönüşüm projeleri gerçekleştiren başkanlar, 30 Mart'ta fark yarattı. Esenler Belediye Başkanı Tevfik Göksu, sandıkta oy patlaması yaşamalarında kentsel dönüşümün çok etkili olduğunu söyledi...



ÇEVRE ve Şehircilik Bakanlığı'na sundukları kentsel dönüşüm projeleri gerçekleştiren başkanlar, 30 Mart'ta fark yarattı. AK Partili belediyeler içinde en yüksek oyu alan Esenler Belediye  Başkanı Tevfik Göksu, sandıkta oy patlaması yaşamalarında kentsel dönüşümün çok etkili olduğunu söyledi. Cezaevi ve Vatan Mahallesi dönüşümlerinin yapıldığı Bayrampaşa'da da Başkan Atilla Aydmer yüzde 50'ye fırladı.


EN TECRÜBELİ BAŞKAN OLDU 


Zeytinbumu'nda 4'üncü dönem için aday olan Murat Aydın, ilçenin merkezinde bulunan askeri lojmanları yıkıp yerine park yapacağını açıklamıştı. Yeşil alan sıkıntısı çeken Zeytiııburnu sakinleri de proje desteğini Başkan Aydına yüzde 48'likbir destek sağlayarak gösterdi. Başkan Aydın, Çırpıcı Mahallesi'nde dönüşüm projesine de start verecek. 


SARIGÖL PROJESİ UMUTLANDIRDI 



Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Erhan Erol'un Sarıgöl Kentsel Dönüşüm Projesi büyük mesafe kat etti. Gaziosmanpaşa'da sağlıksız binalarda oturan vatandaşın umudu bu dönüşüm oldu. Buradaki yüksek oy oranında da dönüşümün çok etkisi olduğu konuşuluyor. 


2B çözümü zafer getirdi 


ÖZELLİKLE 2B arazileri yüzünden Beykoz'da zor günler geçiren AK Partili Yücel Çelikbilek, son bir yılını bu sorunu çözmeye adadı. Başkan Çelikbilek başarılı olunca oy patlaması yaşadı. Dönüşüm ve 2B sorununu çözen Çelikbilek,yüzde 50 bandına ulaşarak sandıktan zaferle ayrıldı. 

Akşam Gazetesi 


Geri Dön