28 / 04 / 2024

Kesintisiz Adalar manzaralı 10 konut projesi!

 Kesintisiz Adalar manzaralı 10 konut projesi!

Doyumsuz Adalar manzarası ile yatımcıların dikkatini çeken yatırımcılar sizleri büyülü bir dünyaya davet ediyor. Muhteşem deniz manzarasını ayaklarınızın altına getiren bu projeler, konfor ve lüksle birleşerek tam anlamıyla bir rüyaya dönüşüyor...



Mavi ve yeşil… İnsan yaşamının vazgeçilmez 2 unsuru. Sabah masmavi bir denizi görerek güne başlamak kuşkusuz paha biçilmez bir ayrıcalık. İstanbul’da bu ayrıcalığını size kesintisiz yaşatan birçok konut projesi yer alıyor. Adalar ve İstanbul manzarasına panoramik bir bakış sunan bu projeler, adeta mavinin tüm tonlarını evlerinize konuk ediyor. İşte bu eşsiz ve büyüleyici deneyimin bir parçası olmak isteyenler için Adalar'a komşu yükselen ayrıcalıklı konut projeleri…


  Kesintisiz Adalar manzaralı 10 konut projesi!


1.Adaların tam karşısında konumlanıyor

Özderici GYO tarafından Maltepe’de hayata geçirilen Nuvo Dragos, 52 bin metrekare alan üzerinde yükseliyor. Adalar’ın tam karşısında, önü açık arazide konumlanan projede, ortak teraslar, geniş balkonlar ve teraslı daireler yer alıyor. B-C ve D blokların 15. katında planlanan yaklaşık 600 metrekare ortak seyir terasları ile tüm daire sahiplerin bu eşsiz manzaradan sınırsız faydalanmasının sağlandığı projede, toplam 999 rezidans yer alıyor. 1+1, 2+1 ve 3+1 daire seçeneklerinin sunulduğu Nuvo Dragos’ta fiyatlar 270 bin TL ile 626 bin TL arasında değişiklik gösteriyor. Peşin ve kredili alımlarda yüzde 10 indirim uygulanan Maltepe Nuvo Dragos Konutları'nda ödemeler yüzde 25 peşinat alınıp, geri kalan tutar anlaşmalı bankadan temin edilen kredi ile gerçekleşiyor. Şirket bünyesinde yer alan ödeme planında ise yüzde 50 peşinat ödenip, geri kalan tutar 24 aya kadar vade farksız taksitlendiriliyor. Projede açık-kapalı yüzme havuzu, çocuk yüzme havuzu, fitness center, tenis kortu, basketbol sahası, çocuk oyun alanları, yürüyüş parkurları, otopark ve güvenlik hizmetleri bulunuyor. 


  Kesintisiz Adalar manzaralı 10 konut projesi!


2.Kesintisiz Adalar ve İstanbul manzarası

İstanbul’un en havadar yerleşim alanı olarak nitelendirilen Maltepe Süreyyapaşa’da yer alan Nish Adalar,  konumu itibariyle kapanmaz adalar ve İstanbul manzarası sunuyor. Adalar’ın bütün güzelliklerini ayağınızın altına getiren Nish Adalar’da pencereden baştan başa Adalar, İstanbul ve Deniz manzarası görülüyor. 202 bin 500 metrekare alan üzerinde yükselen proje, Özyazıcı İnşaat güvencesiyle inşa ediliyor. 2 bin 200 konutun yer aldığı Nish Adalar’da 1+1’den 4+1’e kadar farklı daire seçenekleri sunuluyor. Bostancı İDO İskelesi'ne 7 kilometre, E-5 karayoluna 2,5 kilometre, sahil yoluna 4 kilometre uzaklıkta yer alan Nis Adalar’da konutlar 206 bin 817 bin TL ile 649 bin 938 bin TL arasında değişen fiyatlarla satışa sunuluyor. 36 aydan 120 aya kadar vadelendirme yapılan Niş Adalar’da, fitness salonu, 1 adet kapalı yüzme havuzu, 4 adet açık yüzme havuzu, hamam, sauna, tenis kortu, voleybol ve basketbol sahaları, açık-kapalı otopark gibi imkanlar bulunuyor. 


  Kesintisiz Adalar manzaralı 10 konut projesi!


3.6. kattan itibaren Adalar ve deniz manzarası görüyor

Doyumsuz Adalar manzarası ile yatırımcıların beğenisini kazanan Kartal Kule, EA İnşaat güvencesiyle Kartal’da hayata geçiriliyor. Tamamı güney cepheli ofislerin 6. katından itibaren Adalar manzarasının göründüğü projede, her birimin kendine ait teras ve kat bahçesi bulunuyor. Toplam 205 ofisin yer aldığı projenin Eylül 2013 yılında tamamlanması planlanıyor. Akıllı bina sistemi ile donatılan Kartal Kule’de fiyatlar 330 bin TL ile 7 milyon TL arasında değişiklik gösteriyor. Sabiha Gökçen Havaalanı'na 10 dakika, sahil yoluna 2 dakika, TEM otoyoluna 5 dakika, Marina'ya 5 dakika mesafede yer alan projede copy center, kütüphane, terzi, eczane, kuru temizleme, elektrik şarj üniteleri, özel acil sağlık, kuaför, vale parking, lostra salonu banka ATM'leri, adliye sarayına kesintisiz shuttle servisi gibi imkanlar da yer bulunuyor.


  Kesintisiz Adalar manzaralı 10 konut projesi!



4.8.kattan itibaren Adalar evinize konuk oluyor

Konut İnşaat, Mostar Yapı ve Eva Group tarfından Pendik’te hayat geçirilen Statüpark’ta 8.kattan itibaren kesintisiz Adalar ve Deniz manzarası sunuluyor. 8 bin 529 metrekare alan üzerinde 218 konuttan oluşan projede, 1+1’den 4+1’e kadar farklı daire seçenekleri sunuluyor. Statüpark’ta fiyatlar 173 bin TL’den başlıyor. E-5 otoyoluna 1, sahile 1, Sabiha Gökçen Havaalanı'na 10, Viaport AVM'ye 10 ve Bağdat Caddesi'ne 12 dakika uzaklıkta yer alan projede, yüzme havuzu, sauna, Türk hamamı, fitness center, buhar odası, tenis kortu, yürüyüş parkurları, aerobik salonu, güvenlik hizmetleri, basketbol sahası, otopark ve çocuk oyun alanları bulunuyor. Projenin Nisan 2014’te tamamlanması planlanıyor. 


  Kesintisiz Adalar manzaralı 10 konut projesi!


5.Geniş penceler manzararının büyüsünü evinize taşıyor

Dumankaya İnşaat tarafından Maltepe’de özgün bir mimari anlayışla hayata geçirilen Dumankaya Ritim İstanbul’da geniş penceler Adalar ve denizin muhteşem büyüsünü evinizin içine taşıyor. 863 rezidans, 250 adet home-ofis, 114 adet tacari ve 146 adet mağazadan oluşan projede toplam bin 373 bağımsız birim yer alıyor. Projede büyüklükleri 36 ile 162 metrekare arasında değişen konutlar 197 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor. Ulaşım merkezlerine yakınlığı ile dikkat çeken Ritim İstanbul, Kartal İDO İskelesi’ne 3 kilometre  Marmaray  Tüp Geçit Projesi’ne 2 kilometre, Kadıköy-Kartal Metro hattına ise 150 metre mesafede yer alıyor. 


  Kesintisiz Adalar manzaralı 10 konut projesi!


6.Mavinin her tonu ile göz kamaştırıyor

Göz kamaştıran Adalar manzarası ile Kartal’da hayata geçirilen Mai Residence, Fer Yapı güvencesiyle inşa ediliyor. Konut ve home-ofis dairelerden oluşan proje Sarı ve Turuncu olmak üzere 2 blok halinde yükseliyor. Mai Residence sarı blokta bulunan home ofisler 1+0 ile 3+1 arasında değişiyor. Fiyatlar ise 156 bin TL'den başlıyor. Mai Residence turuncu blokta ise 1+1, 2+1 ve 3+1 konut tipleri yer alıyor. Fiyatlar ise 262 bin TL’den başlıyor. Ekim 2014 yılında tamamlanması planlanan proje, Sabiha Gökçen Havalimanı'na 8 dakika, Kartal İDO İskelesi'ne 8 dakika, Sahil yoluna 3 dakika, TEM bağlantı yoluna  3 dakika uzaklıkta yükseliyor.


  Kesintisiz Adalar manzaralı 10 konut projesi!


7.Konfor ve avantajlı lokasyon, muhteşem manzara

Ege Yapı Group tarafından Kartal’da inşa edilen İz Tower, Adalar ve deniz manzaralı 163 daire ve 8 ticari üniteden oluşuyor. 5 bin 200 metrekare arazi üzerinde yükselen İz Tower’da 1+1, 2+1 ve dubleks loft daireler yer alıyor. Metro durağına yürüme mesafesinde bulunan projede, sadece yüzde 1 ön ödeme alınarak, geri kalan peşinat taşındıktan sonra yapılıyor. Anadolu Yakası’nda konfor, ulaşım kolaylığı, Adalar ve deniz manzaralı ev sahibi olma ayrıcalığı sunan İz Tower, Kartal – Kadıköy metro hattının yanıbaşında, Sabiha Gökçen Havaalanı’na 10 kilometre, Anadolu Adliye Sarayı’na 1,5 kilometre mesafede konumlanıyor.


  Kesintisiz Adalar manzaralı 10 konut projesi!


8.Adalara ponoramik bir bakış

22 bin metrekare alan üzerinde Profilo ve Ekşioğlu Teksan İnşaat ortaklığında inşa edilen Panorama Towers, Kartal’da yer alıyor. Yemyeşil bir doğa ve zemin kattan itibaren deniz manzaralı daireleri ile dikkat çeken projede, 1+1’den 4+1’e kadar farklı daire seçeneği sunuluyor. Panorama Towers’ta konutlar 180 bin TL ile 800 bin TL arasında değişen fiyatlarla satışa sunuluyor. 15 katlı 2 bloktan oluşan Panorama Towers’ta açık-kapalı yüzme havuzu, Türk hamamı, açık-kapalı otopark, 24 saat güvenlik hizmeti, sauna, buhar odası, voleybol sahası, tenis kortu, kafeterya, toplantı salonu ve fitness center bulunuyor.


  Kesintisiz Adalar manzaralı 10 konut projesi!


9.Maltepe Avlu şanslı son 2 sahibini bekliyor


Maltepe’de hayata geçirilen Avlu projesi, Buka ve Efes İş Ortaklığı tarafından inşa ediliyor. 

Bölgenin ihtiyaç duyduğu kalitede, farklı kullanımlar için uygun 45 metrekareden başlayan ticari üniteler ve eşsiz adalar manzaralı konut seçenekleriyle yaşam standartlarını yükselten projede, 4+1 ve 4+2 konut tipleri yer alıyor. 3 bin 300 metrekare alan üzerinde yükselen Maltepe Avlu’da 190 metrekare çatı dubleks 4+2 son 2 konut 420 bin TL'den satışa sunuluyor. EDS Mimarlık imzasını taşıyan proje, E-5’e, TEM otoyoluna ve sahil yoluna 1,5 dakika mesafede konumlanıyor. Projenin Ağustos 2013’te teslim edilmesi planlanıyor. Maltepe Avlu'nun ortak alanlarında, cafe-restoran, alışveriş merkezi, otopark, oyun parkı ve yeşil alanlar bulunuyor.


  Kesintisiz Adalar manzaralı 10 konut projesi!


10.420 bin TL’ye ada manzaralı 1+1

New Ada Residence, ML Yapı tarafından Maltepe’de yükseliyor. Adalar ve deniz manzarasına hakim olan projede 1+1’den 3+1’e kadar farklı daire seçenekleri sunuluyor. 20 ve 26 katlı 2 bloktan oluşan New Ada’da 1+1 konutlar 420 bin TL’den, 2+1’ler 484 bin TL’den, 3+1’ler ise 953 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor. Aralık 2013’te teslim edilmesi planlanan New Ada’da açık - kapalı yüzme havuzu, fitness center, kuru temizleme, yeşil alan, çocuk oyun alanı, sauna, hamam, spa, 416 araçlık otopark, cafe ve restoranlar yer alıyor. 


Şengül KIRMIZITAŞ/Emlakkulisi.com



Geri Dön