05 / 05 / 2024

Kiler GYO'dan ÖİB'in Halkalı'daki arsası için 390 milyon TL'lik teklif!

Kiler GYO'dan ÖİB'in Halkalı'daki arsası için 390 milyon TL'lik teklif!

Kiler GYO, T.C. Özelleştirme İdaresi Başkanlığı tarafından gerçekleştirilen İstanbul ili Küçükçekmece ilçesi Halkalı Mahallesi 842 ada 37 parselin satışla özelleştirme ihalesine katıldı. İhale kapsamında en yüksek teklifi Kiler GYO verdi.



360 milyon TL'lik dev teklif 

İstanbul ili Küçükçekmece ilçesi Halkalı Mahallesi 842 ada 37 parselde yer alan arsa, 14 bin 17 metrekare büyüklüğe sahip. Arsanın çevresinde Arena Park AVM, Kanuni Sultan Süleyman Eğitim ve Araştırma Hastanesi, Altınbaş Üniversitesi yer alıyor. Avrupa Otoyolu'na yakın mesafede bulunan arsa, Masko ve İstoç'a da yakın konumda yer alıyor. 

Kiler GYO dan ÖİB in Halkalı daki arsası için 390 milyon TL lik teklif!

Kiler GYO İstanbul Küçükçekmece Halkalı Mahallesi'ndeki arsa için 360 milyon TL teklif verdi. Şirket ihale sonucunun kesinleşmesi için kurumdan onay beklendiğini duyurdu. 

Kiler GYO'nun KAP açıklaması:
Şirketimiz; T.C. Özelleştirme İdaresi Başkanlığı tarafından yapılan İstanbul İli Küçükçekmece İlçesi Halkalı Mahallesi 842 Ada 37 Parselin satış yöntemiyle özelleştirilmesine ilişkin ihaleye katılmıştır. Yapılan ihalede arsa satışı karşılığı 390.000.000 TL ile en yüksek teklif şirketimiz tarafından verilmiştir.

  
İhale sonucunun kesinleşmesi için düzenleyen kurumdan onay beklenmektedir. 

  
Süreç ile ilgili gelişmeler kamuoyu ile paylaşılacaktır.

Kiler GYO Kemerburgaz projesi geliyor! Yeni proje! 

Kiler GYO 2021'de ne kadar hasılat elde etti? 

Kiler GYO Referans Beylikdüzü'yle 709 konut geliyor! Yeni proje!


Geri Dön