07 / 05 / 2024

Kilosu 50 TL oldu! Daha da zamlanmadan alın

Kilosu 50 TL oldu! Daha da zamlanmadan alın

15 Nisan tarihinde başlayan av yasakları 1 Eylül itibariyle kalktı. Vatandaşların ilk tercihi hamsi oldu fiyatı ise 50 TL.



PEKİ KIŞ AYLARINDA HANGİ BALIK YENİR?

Eylül ayında Sardalya ve kılıç lezzetlidir. Av sezonu başlar, palamut artmıştır ve lezzetlidir. Ekim ayında ise Lüferin en lezzetli olduğu aylardan biridir, diğer balıklar açısından da bereketli bir aydır. Palamut, barnunya, tekir, sardalya, levrek bolca çıkar ve lezzetlidir. Kasım ayında hamsinin bolca bulunduğu ve lezzetli olduğu aydır. Uskumru ve torik de tercih edilen balıklardandır.

Aralık ve Ocak ayında ise Bol miktarda tekir getiren bir aydır. Uskumlu, palmut ve lüfer iyice yağlanarak daha da lezzetlenmiştir. Yağlanmanın devam etmesiyle palamut, lüfer ve uskumru en lezzetli halindedir. Hamsi de en lezzetli halini bulmuş durumdadır.

Şubat ayı ise kalkan mevsiminin başlangıcı, hamsi mevsiminin sonudur. Midye sezonu başlar. Uskumru, lüfer ve palamutun lezzeti düşüşe geçer.

Mart ayında kalkan, levrek ve kefalin en lezzetli aylarından biridir. Lüfer, palamut ve uskumrunun lezzeti iyice düşer. Kalkan sezonu nisanda da devam eder, mercan, kılıç, levrek ve kırlangıç balıkları boldur.

Kilosu 50 TL oldu! Daha da zamlanmadan alın

Arzum çay makineleri ne kadar? Çay severler buraya! 4 Eylül 2022 fiyat listesi…

Kız kulesi yıkıldı mı? Son dakika: Sosyal medya çalkalanıyor

İş arayanlara müjde! KPSS şartı olmadan yüksek maaşla personel alımı yapılacak!


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön