30 / 04 / 2024

Kipa'nın Ege yatırımları sürüyor!

Kipa'nın Ege yatırımları sürüyor!

Kipa Balıkesir'e dördüncü yatırımını gerçekleştirdi



Türkiye'nin önde gelen perakende şirketi Kipa'nın 15 bin 750 adet kaliteli ve hesaplı ürünü Edremitlilerle buluşturacak olan mağazası 7 bin metrekareye yakın net satış alanı ile ilçenin en büyük hipermarketi olma özelliğine sahip. Mağazada 150'e yakın personel hizmet verecek. Doğa dostu, enerji küllanımımaçtığı mağazalara taşımayı sürdüren Kipa'nın Edremit mağazasında, satış alanının yanı sıra yönetim ofislerinde ve depolarda gün ışığı aydınlatma sistemi kullanılıyor.

Edremit mağazası, Kipa'nın doğa dostu enerji kullanılan 19'uncu hipermarketi olma özelliğini taşıyor. Edremit Kipa Hipermarketi'nin açılışında konuşan Tesco Kipa Kuzey ve Ege Bölgesi'nden Sorumlu İcra Kurulu Üyesi Merih Boz, uygun fiyatları ve konforlu alışveriş keyfini Balıkesirlilerin hizmetine sunmanın mutluluğunu yaşadıklarını dile getirdi.

BALIKESİR'E DÖRDÜNCÜ YATIRIM

Boz "Kipa olarak, Balıkesir'e yaptığımız 4. yatırım olduğundan, bu bölgeyi çok iyi tanıyoruz. Çıkış noktamız olan Ege'ye yatırım yapmaya, istihdam yaratmaya ve ekonomisine katkıda bulunmaya devam ediyoruz. Türkiye genelindeki 42'nci hipermarketimiz olan Edremit mağazamız, aynı zamanda 19'uncu 'Doğa Dostu' mağazamız olma özelliğini de taşıyor. Kipa kalitesini 15 bin birbirin-den kaliteli ve hesaplı ürün ile vatandaşlara Edremitliler'e sunmanın kıvancını yaşıyoruz. Ayrıca 150 kişilik istihdamın ve devam eden sosyal sorumluluk projelerimizin Edremit'e sosyal ve ekonomik dokusuna daha da bir hareketlilik kazandıracağını düşünüyoruz" dedi.
Viking Afrika'yı stratejik pazar seçti
 
Yurtdışında Sailor Viking markası ile faaliyet gösteren ve toplam 45 ülkeye ihracat yapan Viking Temizlik, 2010 yılında stratejik nokta olarak Afrika'yı belirledi. Geçtiğimiz günlerde Mısır'dan fabrikayı ziyarete gelen işadamları ile bir görüşme yapan Viking Temizlik, ürün yelpazesi ve fabrika hakkında bilgilendirmelerde bulundu. Görüşme sonrası anlaşmayı sağlayan Viking Temizlik Mısır'dan çeşitli ürün gruplarında ilk siparişlerini almayı başardı. Viking Temizlik İhracat Müdürü Hüseyin Hız "İkinci aşamada Güney Afrika ve Batı Afrika pazarları bu zincirin diğer halkaları olarak eklenecek. Haziran ayından sonra Batı Afrika ve Güney Afrika'ya yapılacak bir dizi seyahatlerle belirlediğimiz pazar stratejileri uygulanacak" diye konuştu.
Star


Geri Dön