30 / 04 / 2024

Kiracı ile ev sahibi arasındaki gerilim büyüyor! Ev sahibi kiracısını darp etti!

Kiracı ile ev sahibi arasındaki gerilim büyüyor! Ev sahibi kiracısını darp etti!

Kiracı ile ev sahibi arasındaki gerilim her geçen gün büyüyor. Ülkenin dört bir yanından kiracı ev sahibi olayları yaşanırken bir yeni haber de Manisa'dan geldi. Manisa'da bir ev sahibi kiracısını darp etti. 



Kiracı ile ev sahibi arasında yaşanan gerilim her geçen gün artarak devam ediyor. Ülke genelinde fahiş fiyatlara ulaşan kiralar kiracıları adeta çileden çıkarttı. Kira bedellerini yükseten ev sahipleri kiracılarla karşı karşıya kaldı. Kiralardan dolayı çıkan gerilim, her geçen gün artıyor. Kiracı ve ev sahipleri arasında yaşanan soruna bir yenisi daha eklendi. Manisa'da ev sahibi kiracısını darp etti.

Kiracı ile ev sahibi arasındaki gerilim büyüyor! Ev sahibi kiracısını darp etti!

KİRA YÜKSELDİ, KAVGA ÇIKTI!

Manisa’nın Turgutlu İlçesinde kira ücretini yükseltmek isteyen ev sahibi ile kiracı arasında sözlü tartışma meydana geldi. İddiaya göre sözlü tartışma kavgaya dönüştü. Ev sahibi, kiracısını sopayla darp ederek yaraladı.

KİRACISINI DARP ETTİ!

Olay bugün akşam saatlerinde Şehitler Mahallesi Meşe Sokak’ta yaşandı. İddiaya göre ev sahibi Abil A., kira ücretini yükseltmek istedi. A. , kira ücretini yüksek bulan kiracı Ali T. ile sözlü tartışma yaşadı. Sözlü tartışmanın büyümesiyle A., kiracısı T.’yi sopa ile darp etti.

Durumun 112 Acil Çağrı Merkezi'ne haber verilmesiyle olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri, yaralı T.’yi olay yerinde yaptığı ilk müdahale sonrası ambulansa hastaneye götürdü. Polis olayla ilgili soruşturma başlattı.

YÜZDE 25 KİRA SINIRI DEVAM EDECEK Mİ? 

Konut kiralarında yüzde 25 zam sınırı uygulaması Haziran 2022'de Meclis'te kabul edilmişti. Daha sonra düzenlemenin süresi 2023 ve 2024 yıllarında uygulanmak üzere uzatılmıştı. Kira zam sınırı uygulaması tekrar uzatılmaması halinde 1 Temmuz 2024 itibarıyla sona erecek.

Kiracılar dikkat! Ev sahipleri bu yolla sizi 30 güne evden çıkarabilir!

Meclis'in gündeminde konut var! Kiralarda yüzde 25 zam sınırı devam edecek mi?



 


Geri Dön