03 / 05 / 2024

Kırmızı ette nefis indirim! Fiyatı 200 TL'nin altına indi!

Kırmızı ette nefis indirim! Fiyatı 200 TL'nin altına indi!

Kırmızı et fiyatlarında büyük bir indirim gerçekleşti! İndirim sonrası kilo başına fiyatlar 200 TL seviyesine kadar geriledi ve tüm evlere bol miktarda et girecek.



Son aylarda et fiyatları sürekli olarak artış gösteriyordu. Ancak Ramazan ayıyla birlikte başlayan indirimler mayıs ayında da devam ediyor. Nisan ayında Et ve Süt Kurumu, Tarım ve Orman Bakanlığı ve İstanbul PERDER iş birliğiyle et fiyatlarında düzenlemeler yapıldı. İşte indirimlerle ilgili tüm detaylar...

ET FİYATLARINDA BÜYÜK İNDİRİM

Et fiyatları son yıllarda en çok artan temel gıda maddelerinden biri haline gelmişti. Ancak Et ve Süt Kurumu (ESK) tarafından yapılan bir açıklamayla uygun fiyatlı et satışı başlatıldı ve dar gelirli vatandaşlar için büyük bir rahatlama sağlandı. İndirimlerle birlikte kıyma fiyatları 200 TL'ye kadar geriledi ve kuşbaşı et fiyatları da 220 TL'ye kadar düştü.

Ucuz et ve kıyma tezgahları, vatandaşların kilo olarak satın almasını sağlıyor. Et ve Süt Kurumu'nun açıklaması sonrasında, kombina ve kesimhanelerde fiyat indirimleriyle ilgili detaylı bilgiler paylaşıldı.

 


Geri Dön