07 / 05 / 2024

Kıyıda köşede eurosu olanlar bakmadan geçmeyin! Euro kuru atağa geçti...

Kıyıda köşede eurosu olanlar bakmadan geçmeyin! Euro kuru atağa geçti...

Euro kuru son dakika gelişmeler yatırımcılar ve döviz almak isteyenler tarafından takip ediliyor. Son zamanlarda düşüşe geçen euro kuru bugün atak yaptı. İşte son dakika euro kuru 30 Eylül 2022...



EURO KURU ATAĞA GEÇTİ

Euro/TL kurunda son dakika gelişmeler merak ediliyor. Son zamanlarda dolar karşısında değer kayıpları ile gündeme gelen euro bugün atağa geçti.

Euro kurunda son dakika gelişmeler yakından takip ediliyor. Euro kuru tüm baskılara karşın yükselişi sürdürüyor. Euro/TL kuru dün alış 18,05 TL, satış fiyatı ise 18,07 TL seviyesinde işlem görürken, Euro/TL kuru bugün alış fiyatı 18,11 TL, satış 18,23 TL seviyesinden işlem görüyor. 

 Kıyıda köşede eurosu olanlar bakmadan geçmeyin! Euro kuru atağa geçti...
Euro dolar paritesi ise 0,98 seviesine ulaştı. Geçtiğimiz günlerde 0,95 seviyesine kadar düşerken bugün resmen euro dolar karşısında atağa geçti ve yükselişine devam ediyor.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön