02 / 07 / 2024

Kobisan Evleri’nin tercihi: Buderus uzmanlığı!

Kobisan Evleri’nin tercihi: Buderus uzmanlığı!

İklimlendirme sektörünün önde gelen markalarından Buderus'un üst kat kondenser kombisi Konya'nın en ünlü projelerinden Kobisan'ın evlerinde de gözde. 



KOBİSAN EVLERİ

Kobisan evleri şehir merkezinde, Selçuklu ve Meram semtlerinin kesiştiği noktada yer almaktadır. Yaklaşık 118.000 metrekare alan üzerine kurulmuştur. Geniş panoramik manzaralı dairelerde, Konya'nın en büyük yeşil yapısını oluşturan Meram bölgesini bir açıdan, şehrin dinamizmini ve enerjisini temsil eden Selçuklu bölgesini diğer kenardan bakabilirsiniz. Tasarım, Meram'ın alçak, yeşil siluetini bozmadan çevre dostu bir yaklaşımla ele alındı. Doğa ile uyumlu, sokak ve yeşil ile  görsel teması artırma arzusu yatay ve az katlı tasarım olmalıdır. Çevreye daha fazla saygı, doğa ile uyum, aydınlık ve kaliteli mekanlar oluşur. 

Kobisan Evleri’nin tercihi: Buderus uzmanlığı!

Tasarım, Anadolu'nun zengin mirasından ışık alan kültürümüzün zengin bir ürünü olan  Türk evinin eski geleneklerine dayanmaktadır. Eklemli blokların duyarlı düzenlemesi, arazinin çeşitliliği ile mükemmel bir uyum içindedir. Türk evinin benzersiz modüler özellikleri, modern tasarım ilkeleri kullanılarak yeniden yaratılmıştır. Yapıların form anlayışı, süreklilik ve birliğin hakim olduğu ancak her yapının kendini güçlü bir şekilde ifade edebildiği bir tasarım ekseni üzerine kuruludur.

BİM'de beyaz eşya festivali başladı! Ne ararsan var! Samsung Kumtel, Keysmart, Dijitsu... 24 Ağustos 2022 fiyat listesi!

Dolar bugün ne kadar? 24 Ağustos 2022 dolar kaç TL? İşte dolarda son durum!

Arçelik televizyon fiyatları kaç TL? İşte 24 Ağustos 2022 Arçelik televizyon fiyat listesi...

Geri Dön