16 / 05 / 2024

Konteynır evlerde şoke eden gelişme! Üretimi durdurulabilir! Sebebi bakın neymiş!

Konteynır evlerde şoke eden gelişme! Üretimi durdurulabilir! Sebebi bakın neymiş!

Kahramanmaraş merkezli meydana gelen depremlerin ardından evleri yıkılan vatandaşların barınma sorununun giderilmesi için konteyner evler büyük bir rağbet gördü. Ancak konteynır evlerde üretim sorunu ortaya çıktı.



ÜRETİM DURABİLİR

Hakan Durma, ham madde probleminin altını çizerek şunları söyledi: “Ham madde temininden kaynaklanan bazı problemler var. Ham madde tedariğinde çelik-saç problemi ortaya çıktı. Zira deprem bölgesindeki çelik imalatçılarının bazıları, deprem yüzünden etkinliklerini durdurmak zorunda kaldı.

Konteynır evlerde şoke eden gelişme! Üretimi durdurulabilir! Sebebi bakın neymiş!

Onlar da şu an işçi bulamıyorlar. Yani, şu anda ham madde tedariklerinde sorunlar başladı. Konteyneri aynı hızla imal etmeye devam edebilir miyiz bilmiyorum. Devam etsek bile fiyatlar böyle kalır mı emin değiliz. Fiyatlar artabilir ve hatta daha kötüsü üretim durabilir.’’

Aile Bakanlığı resmen duyurdu! Depremde hayatını kaybedenlere ölüm aylığı bağlanacak!

İŞKUR binlerce temizlik personeli alacak! İlkokul mezunu olmanız yeterli!

Ziraat Bankası müthiş bir kampanyayla geri döndü! Bu kampanyayla tüm bankalar suspus oldu!


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön