07 / 05 / 2024

Konut alacaklar dikkat! Artış yansımadan alan kazanacak!

Konut alacaklar dikkat! Artış yansımadan alan kazanacak!

Ev fiyatlarındaki yükselişin süreceğini öngördüğünü söyleyen Medet Anli Holding Yönetim Kurulu Başkanı Medet Anl konut fiyatlarında yaşanan artışa yönelik konuştu.



Milliyet Gazetesi'nde yer alan habere göre; Yeni projelerin de tanıtıldığı program öncesi açıklamalarda bulunan Anli, “Küçük metrekareli, enerjiyi daha az kullanacak, A sınıfı, ince iç malzemelerle güzel daireler üretiyoruz. Zamlar konutlara tamamen yansımadan ilk 3 aylık süreci konut alacaklar değerlendirebilir” diye açıklama yaptı.

Konut alacaklar dikkat! Artış yansımadan alan kazanacak!

YÜKSELİŞ YANSIMADAN KONUT ALANLAR KAZANACAK

Ev fiyatlarında yüzde 20-30 civarında artış olduğunu dile getiren Anlı, “Bizler bu artışı henüz fiyatlara yansıtmadık. Bu artış yansımadan alan kişiler kazanacak. Diğer türlü kişilerin malı da değerleniyor. İnşaat sektörü sadece ülke insanına hitap etmediği için yurt dışında da yapılarımız değerini artıracak. Kaliteli ürünler, kaliteli inşaatlar ülkemizde yapılıyor. Bu 3 aylık süreç çok önemli. Zamlar tamamen konutlara yansımadı. Bizlere de tamamen yansımadığı için bizler uyguna mal edip, uyguna veriyoruz. İlk 3 aylık süreci konut alacaklar değerlendirebilir” dedi.

YABANCILARDAN YOĞUN İLGİ OLUYOR

Dünyanın her bölgesinde yabancıların ev ilgisinin oldukça fazla olduğunun altını çizen Anli, “Ülkemizin güzelliği, yapılan inşaatların kalitesi buna etken. Orta Doğu, Ukrayna, Azerbaycan, Balkan ülkelerinden talep yoğun” diye belirtti.


Geri Dön