07 / 05 / 2024

Konut alacaklar dikkat! Artış yansımadan alan kazanacak!

Konut alacaklar dikkat! Artış yansımadan alan kazanacak!

Ev fiyatlarındaki yükselişin süreceğini öngördüğünü söyleyen Medet Anli Holding Yönetim Kurulu Başkanı Medet Anl konut fiyatlarında yaşanan artışa yönelik konuştu.



AKILLI KONUTLA İNŞA YAPIYORUZ

Salgın sonrası yaşanılan alanlarda önlem aldıklarını kaydeden Anli, “Zamanımızın 8-9 saatini evlerde geçiriyorduk ama bu süre daha da uzadı. Konutlarımızı buna göre dizayn ediyoruz. Akıllı konutlar yapıyoruz. Eskiden eşiyle bir işte çalışan insan evinde 3 saat ısınıyordu. Şimdi ise birinden biri evde muhakkak daha uzun süre geçiriyor. Konutlarda bu sistemi oturtmaya çalışacağız. Hem enerji tasarrufu olacak, hem internet alt yapısı iyi olacak ki, evinizde geçirdiğiniz zamanı kaliteli hale getirebilelim” diye ifade etti.

Konut alacaklar dikkat! Artış yansımadan alan kazanacak!

İNŞAAT YAPISI MALZEMELERİNDE DURUM NORMAL

İnşaat yapısı malzemelerindeki fiyatın dolar kurunun aşağı seyiretmesiyle birlikte normale döndüğünü ifade eden Anli, “Stabil duruma geldi ve fiyatlar oturdu. Bizim yapmamız gereken kalite artırılarak hitap edecek müşteriyi bulmak. Ben bu gibi sorunların kısa sürede çözüleceğini düşünüyorum. Bununla ilgili biz şirket ve paydaşlar olarak önlemler aldık. Ülkenin tamamı da bu önlemi alacaktır diye düşünüyorum” diye kaydetti.

Konut satışları uçtu! Son 10 yılın ikinci rekoru!

Yabancılar Türkiye'ye konut almak için geliyor!


Geri Dön