25 / 05 / 2024

'Konut kampanyasından yararlanmak için İstanbul'da 120, ikinci bölgede 70 bin lira gelir olmalı'

'Konut kampanyasından yararlanmak için İstanbul'da 120, ikinci bölgede 70 bin lira gelir olmalı'

Orta gelirliye konut kampanyası çerçevesinde İstanbul'da geliri 120 bin lira, İkinci bölgede ise 70 bin lira olanların ancak konut sahibi olabileceğine dikkat çeken Yıldırım, vadenin katlanması gerektiğini belirtti.



Kampanyanın mevcut ödeme koşullarıyla orta gelirli tarafından konut alınmasını sağlamaktan uzak olduğuna işaret eden Yıldırım, vadenin 15 yıl yerine 30 yıl olması gerektiğini ifade etti. Yıldırım kampanyanın konut arzını artırmaya yönelik bir proje olduğunu inşaat sektörünün canlandıracağını belirttiği yazısında kampanyanın olumsuz yanlarına dikkat çekti.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön