28 / 04 / 2024

Konya'da 11 yılda 250 bin konut inşa edildi!

Konya'da 11 yılda 250 bin konut inşa edildi!

İnşaat Mühendisleri Odası Konya Şubesi İnşaat Mühendisleri Günü dolayısıyla meslekte 25 ve 40. yılını dolduran üyelerine plaket ve onur belgesi verdi. Her yıl geleneksel olarak düzenlenen ve bu yıl Dedeman Otel'de gerçekleştirildi...



İnşaat Mühendisleri Odası Konya Şubesi İnşaat Mühendisleri Günü dolayısıyla meslekte 25 ve 40. yılını dolduran üyelerine plaket ve onur belgesi verdi. 


Her yıl geleneksel olarak düzenlenen ve bu yıl Dedeman Otel'de gerçekleştirilen plaket törenine inşaat Mühendisleri Odası Konya Şube Başkanı Ali Çınar, Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek, Selçuklu Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, Meram Belediye Başkanı Dr. Serdar Kalaycı, Karatay Belediye Başkanı Mehmet Hançerli, Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Mehmet Yazıcıoğlu, Konya İl Müftüsü Şükrü Özbuğday, Konya Ticaret Odası Başkanı Selçuk Öztürk, Konya Sanayi Odası Meclis Başkanı Tahir Şahin, Selçuk Üniversitesi İnşaat Mühendisliği Bölüm Başkanı Prof. Dr. Osman Nuri Çelik, N.E.Üniversitesi İnşaat Mühendisliği Bölüm Başkanı Yrd. Doç Yunus Dere, AK Parti İl Başkan Yardımcısı B. Bestami İnan ve çok sayıda davetli katıldı. 


BİNALARDA GÜVENLİK VE KALİTE ÖNEMLİ 


İnşaat Mühendisleri Odası Konya Şube Başkanı Ali ÇINAR, plaket törenlerinin geleneksel hale geldiğini, oda olarak her yıl böyle etkinlikler düzenlediklerini, mesleklerinin inşaat sektörünün lokomotifi olduğunu kaydetti. 

İnşaat mühendisleri olarak inşaat sektörüne yön verdiklerini, şehirde yapılan binaların güvenliğine ve kaliteli olmasına özen gösterdiklerini belirten Çınar, şehirlerin inşasında ve imar çalışmalarında meslek olarak önemli bir noktada olduklarını dile getirdi. Her mesleğin kendine göre sıkıntılarının bulunduğu gibi kendi mesleklerinde de sıkıntıların olduğuna dikkat çeken İMO Konya Şube Başkanı Ali Çınar, kendi mesleklerinde yapılacak bir hatanın yüzlerce vatandaşın hayatını tehlikeye atabileceğini ve bu nedenle güvenli binaların yapılması noktasının üzerinde titizlikle durduklarını söyledi. 


Anadolu'da Bugün Gazetesi 


Geri Dön