14 / 05 / 2024

inşaat mühendisler günü konya

inşaat mühendisler günü konya

İnşaat Mühendisleri Odası Konya Şubesi İnşaat Mühendisleri Günü dolayısıyla meslekte 25 ve 40. yılını dolduran üyelerine plaket ve onur belgesi verdi. Her yıl geleneksel olarak düzenlenen ve bu yıl Dedeman Otel'de gerçekleştirildi...

Akademisyen İnşaat Mühendisi: Böyle bir şeyi ilk kez görüyorum! O bina herkesi hayrete düşürdü!  

Akademisyen İnşaat Mühendisi Mayk İnşaat, X sosyal medya hesabından bir binanın fotoğrafını paylaştı ve böyle bir şeyi ilk kez gördüğünü söyleyerek, "Peki bu bina nasıl bu aşamaya kadar gelebilmiş?" sorusunu sordu. İşte gelen yorumlar...

İnşaat mühendislerinden çağrı! Depremin asıl sorumluları ortaya çıkarılsın

6 Şubat depreminin faturası inşaat mühendislerine kesildi. Mühendisler ise asıl suçluların kendileri olmadığını belirterek, gerçek suçluların ortaya çıkarılması çağrısında bulundu.

Öğretmenlere ikramiye müjdesi! 24 Kasım Öğretmenler Günü hediyesi için gözler Meclis'te...

Milyonlarca öğretmeni ilgilendiren ikramiye ile ilgili kanun teklifi hazırlanarak TBMM'ye sunuldu. 24 Kasım Öğretmenler Günü hediyesi için gözler TBMM'ye çevrildi. Temmuz ayında memur maaşına yapılan seyyanen zam ile en düşük öğretmen maaşı 15 bin 793 TL'den 26 bin 654 TL seviyesine çıkarılmıştı.

Hisar Konut Yapı İnşaat Mühendislik Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı! 

Hisar Konut Yapı İnşaat Mühendislik Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Hisar Konut Yapı İnşaat Mühendislik Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Üsküdar'da yapıldı.

İnşaat Mühendisler Odası'ndan kritik açıklama: Yeni bir imar affı çıkabilir!

İnşaat Mühendisler Odası İzmir Şube Başkanı Eylem Ulutaş Ayatar, son 21 yılda 9 kez imar affı çıkarıldığını belirterek, yerel seçimlere sayılı günler kala yeni imar affının çıkabileceğini belirtti.

O ildeki çimento fabrikasının inşaatına vatandaşlardan 'dur' emri sonuç verdi! İnşaat mühürlendi!

Muğla Deştin’deki tamamı orman ve tarım arazilerinden oluşan 7 bin 751 dönümlük alanda yapımı devam çimento fabrikasına karşı vatandaşların çabaları karşılık buldu ve inşaat mühürlendi.

Bekçi alımı için başvurular 3 gün sonra sona eriyor! Bekçi olmak isteyenler aman dikkat! Bu fırsatı sakın kaçırmayın!

Bekçi alımı için başvurular 3 gün sonra sona eriyor... Bekçi olmak isteyenler aman dikkat... Bu fırsatı sakın kaçırmayın...

Bekçi alımı için başvurular 2 gün sonra resmen sona eriyor! Bekçi olmak isteyenler bu fırsatı sakın kaçırmayın!

Pek çok kişinin merakla beklediği bekçi alımı için başvuruları 2 gün sonra resmen sona eriyor... Bekçi olmak isteyenler bu fırsatı sakın kaçırmayın...

Fethiye'de 67 kaçak inşaat mühürlendi!

Tatilcilerin gözdesi olan Muğla'nın Fethiye ilçesinde kaçak olduğu bildirilen toplam 67 inşaat mühürlendi.

Depremzede inşaat mühendisleri Elazığ ve Malatya'daki konutların inşasında rol aldı!

2020 yılının Ocak ayında yaşanan 6,8 büyüklüğündeki depremi yaşayan genç inşaat mühendisleri, inşa edilen konut projelerinde istihdam edildi.

Türkiye'de kaç inşaat mühendisi işsiz?

TMMOB İnşaat Mühendisleri Odası Yönetim Kurulunun, "Türkiye`de İnşaat Mühendisleri Gerçeği: İş, İstihdam ve İşsizlik” raporu yayınlandı. Rapora göre Türkiye'de her 3 inşaat mühendisinden biri işsiz.

Giresun'daki gölet ve barajların inşaat kalitesi TBMM gündeminde!

Giresun'da bulunan bazı gölet ve barajların inşaat kalitesi meclis gündemine taşındı. CHP'li Tığlı, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Karasu Emlakçılık İnşaat Mühendislik Gıda Tekstil Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Karasu Emlakçılık İnşaat Mühendislik Gıda Tekstil Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Gaziosmanpaşa'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Abdurrahman Karasu tarafından kuruldu. 

inşaat mühendisler günü konya Haberi

inşaat mühendisler günü konya

İnşaat Mühendisleri Odası Konya Şubesi İnşaat Mühendisleri Günü dolayısıyla meslekte 25 ve 40. yılını dolduran üyelerine plaket ve onur belgesi verdi. 


Her yıl geleneksel olarak düzenlenen ve bu yıl Dedeman Otel'de gerçekleştirilen plaket törenine inşaat Mühendisleri Odası Konya Şube Başkanı Ali Çınar, Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek, Selçuklu Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, Meram Belediye Başkanı Dr. Serdar Kalaycı, Karatay Belediye Başkanı Mehmet Hançerli, Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Mehmet Yazıcıoğlu, Konya İl Müftüsü Şükrü Özbuğday, Konya Ticaret Odası Başkanı Selçuk Öztürk, Konya Sanayi Odası Meclis Başkanı Tahir Şahin, Selçuk Üniversitesi İnşaat Mühendisliği Bölüm Başkanı Prof. Dr. Osman Nuri Çelik, N.E.Üniversitesi İnşaat Mühendisliği Bölüm Başkanı Yrd. Doç Yunus Dere, AK Parti İl Başkan Yardımcısı B. Bestami İnan ve çok...