03 / 05 / 2024

Koru Aura'nın lansmanı yapıldı! Yeni proje!

Koru Aura'nın lansmanı yapıldı! Yeni proje!

Sinpaş GYO tarafından İstanbul Ümraniye’de Finans Merkezi’ne komşu şekilde yükselen Sinpaş Koru Aura projesinin lansmanı yapıldı.



‘Yeni normale’ özel tasarlanan ilk proje: Koru Aura

Gayrimenkul sektöründe yenilikçi projelerin öncüsü olduklarına vurgu yapan Sinpaş GYO Genel Müdürü Seba Gacemer, en yeni projeleri olan Koru Aura ile ilgili şunları kaydetti:

“Son iki yılda tüm dünyayı etkisi altına alan pandemi süreci hem ekonomiyi hem de sosyal hayatlarımızı önemli ölçüde değiştirdi. Çalışma koşullarımızdan yaşam alanlarımıza kadar önceliklerimiz ve iş yapış biçimlerimiz değişti. Bu büyük değişimden en fazla etkilenen sektör ise kuşkusuz gayrimenkul oldu. Biz de bu doğrultuda, Sinpaş GYO olarak hazırladığımız yeni projelerimizi, pandemi sonrası yaşam alışkanlıklarına, yeni normalin ihtiyaçlarına ve teknolojik gelişmelere göre şekillendirdik. Koru Aura projesi, artık daha çok vakit geçirdiğimiz ev yaşamımızda istendiğinde home ofis istendiğinde e-okul ortamlarını kişiye özel yaşam alanlarıyla sunan, çok özel bir proje.”

Koru Aura nın lansmanı yapıldı! Yeni proje!

Yeni trendlerle yorumlanan “Ailelere Özel” tasarım

Salgın sonrası süreçte öne çıkan geniş konut talebine hitap eden Sinpaş Koru Aura'da, ailelere özel tasarlanmış büyük konut seçenekleri ön plana çıkıyor. Günümüzün ihtiyacına uygun olarak teras veya bahçenin yanı sıra konut içinde kişiye özel ferah alanların özenle tasarlandığı proje, büyük ev tercih edenlere ve geniş aile yaşamına uygun tasarımıyla dikkat çekiyor. Geniş teraslar, geniş balkonlar ve bahçeleri ile benzerlerinden farklılaşıyor. 

Sinpaş Koru Aura, 22 bin 965 metrekarelik arsa üzerindeki proje alanıyla, kentin merkezinde olmasına rağmen yanında bulunan koru alanı ve yürüyüş parkuru ile de yeni dönemin gereksinimlerine uygun çözümler sağlıyor.


Geri Dön