04 / 05 / 2024

Koru Aura'nın lansmanı yapıldı! Yeni proje!

Koru Aura'nın lansmanı yapıldı! Yeni proje!

Sinpaş GYO tarafından İstanbul Ümraniye’de Finans Merkezi’ne komşu şekilde yükselen Sinpaş Koru Aura projesinin lansmanı yapıldı.



Bol D Vitaminli Evler

İstanbul Ümraniye’de Finans Merkezi’ne komşu şekilde yükselen Sinpaş Koru Aura, 530 konut ve toplam 5 bloktan meydana geliyor. 2024'te teslim edilmesi öngörülen projede 2 oda 1 salon'dan 5 oda 1 salona kadar zengin konut tipleri bulunuyor.

Koru Aura nın lansmanı yapıldı! Yeni proje!

Sinpaş Koru Aura’da sağlıklı yaşama dönük gelişen talep ve ihtiyaçlar da göz önünde bulunduruldu. Bütün konutlarda, güneşten maksimum şekilde yararlanılması ve evin içinde D vitamini alınabilmesi için tasarlanan geniş balkonlara yer veriliyor. Projedeki ilklerden biri de ev sahiplerine kendi sebze-meyvelerini yetiştirebilme imkanı sunan, 3 metre derinliğe sahip “balkon bostanlar” oldu. Projede ayrıca Güneş – Ay ve Yıldız olarak 3 adet Koru bahçesi bulunuyor. 

Projede yer alan konutların fiyatları 3.8 milyon TL ile 13 milyon TL arasında değişiyor. Konutların metrekare fiyatları ise 30 bin TL  ile 40 bin TL arasında değişiklik gösteriyor.


Geri Dön